Μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση θα δίνουν από σήμερα τα κανάλια, βάζοντας στην αρένα του ανταγωνισμού μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Πρεμιέρα στις 21:00 στον ΑΝΤ1 κάνει σήμερα το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης Nomads. Το σκηνικό στήνεται στο νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες, με τους 21 παίκτες να δίνουν μάχη για να επιβιώσουν και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες θα είναι κατανεμημένοι σε τρεις ομάδες: H 1η ομάδα είναι η ομάδα «Ωκεανός», με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Στον Alpha την ίδια ώρα θα προβάλλεται η επιτυχημένη σειρά Τατουάζ, που μέχρι σήμερα έχει κάνει υψηλές πτήσεις, με τα ποσοστά της τηλεθέασης να ξεπερνούν το 30%.

Χθες έκανε πρεμιέρα και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που επίσης προβάλλεται στις 21:00 από τον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Λιανός κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Συγκεκριμένα το παιχνίδι συγκέντρωσε στο σύνολό του 34,2% και στο νεανικό κοινό 31,2%.