Υποδύεται την σαγηνευτική δασκάλα του χωριού Ληδία στην «Κλινική Περίπτωση» του MEGA που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο λόγος για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «TV Zapping» για τον ρόλο της, την επιτυχία του σήριαλ αλλά και την κρίση στην τηλεόραση.

Η σειρά σας αγκαλιάστηκε θερμά με το καλημέρα, έτσι;

«Ναι και με χαροποιεί πολύ αυτό! Ήξερα απ’ τα γυρίσματα ότι βγαίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά χάρηκα πολύ που το διαπίστωσε- πιστοποίησε και το τηλεοπτικό κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.Είναι μια ανταμοιβή που σίγουρα σημαίνει πολλά για όλους μας και μας δίνει μεγάλη δύναμη για την συνέχεια. Ξέρεις, ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει, να αποδράσει, να ξεσκάσει και κυρίως να γελάσει με όσα τον βαραίνουν και τον πικραίνουν καθημερινά και δεν μπορούμε παρά να καμαρώνουμε που του δίνουμε την δυνατότητα να το κάνει με την δουλειά που φτιάχνουμε με μεράκι και όρεξη, δίνοντας όλοι τον καλύτερό μας εαυτό…»

Με τον Γιάννη Μπέζο μοιάζετε να έχετε τρομερή «χημεία»

Δουλεύουμε εξαιρετικά μαζί και είναι «σχολείο» το να παίζει κανείς πλάι σε ένα τέτοιο κωμικό ηθοποιό που μόνο να μάθεις μπορείς πλάι του και να «πλουτίσεις» υποκριτικά. Το χαίρομαι πολύ το «πάντρεμα» μας και πηγαίνω με χαρά στο γύρισμα.

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2011/12/blog-post_1359.html#ixzz1gvN3IgbB
Under Creative Commons License: Attribution