Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής ανεβαίνει επίπεδο και προετοιμάζει την νέα γενιά των chef στο «Junior Master Chef».

Η αγαπημένη του κοινού Μαρία Μπεκατώρου θα μας βοηθήσει να γνωρίζουμε τους 12 μικρούς και επίδοξους σεφ που θα αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι «αυστηροί» κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος θα βρίσκονται δίπλα τους για να τους βοηθήσουν, να τους συμβουλεύσουν, να τους ενθαρρύνουν και τελικά να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα Junior Master chef.

Στο Junior Master chef δήλωσαν συμμετοχή δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα. Στα δύο πρώτα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τους 40 καλύτερους μικρούς σεφ να διαγωνίζονται σε 4 ομάδες των 10 ατόμων, προκειμένου να επιλεγούν οι 20.

Στο πρώτο επεισόδιο οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι θα διαλέξουν και θα μαγειρέψουν το είδος κρέατος που επιθυμούν. Η δεύτερη ομάδα, με τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, θα μαγειρέψει το αγαπημένο της φαγητό και θα το παρουσιάσει όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί στους κριτές.

Ένα απολαυστικό παιχνίδι για μάγειρες από κούνια ξεκινάει!