Όλα είναι έτοιμα και οι κουζίνες θα πάρουν φωτιά από την επόμενη εβδομάδα στο «Junior Master Chef» στο Mega! Η Μαρία Μπεκατώρου μας συστήνει τους μικρούς και επίδοξους σεφ που θα αποδείξουν ότι η μαγειρική μπορεί να γίνει ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Oσο για τους τρεις κριτές, τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Γιάννη Λουκάκο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, βρίσκονται πλάι τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Ελληνα Junior Master Chef.
Δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στο «Junior Master Chef».

Στα δύο πρώτα επεισόδια παρακολουθούμε τους σαράντα καλύτερους μικρούς σεφ να διαγωνίζονται σε τέσσερις ομάδες των δέκα ατόμων, προκειμένου να επιλεγούν οι είκοσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο πρώτο επεισόδιο, την άλλη Τετάρτη στις 21.50, οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χασάπικο που έχει στηθεί στο στούντιο, για να διαλέξουν και να μαγειρέψουν το είδος κρέατος που επιθυμούν.

Η δεύτερη ομάδα, που αποτελείται από τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, καλείται να μαγειρέψει το αγαπημένο της φαγητό και να το παρουσιάσει όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί στους κριτές.