Σε σφοδρή μάχη ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ εξελίσσεται η τηλεθέαση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αναμφισβήτητα η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 δυσκόλεψε την κατάσταση για τον Alpha, όμως ο Αντώνης Σρόιτερ φαίνεται ότι διαθέτει πολλά «όπλα» ακόμη. Άλλωστε η μάχη κρατάει μόλις τρεις μέρες και δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα πριν περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Με τον ΑΝΤ1 να τερματίζει πρώτος στο γενικό σύνολο και τον Alpha να κρατά το δυναμικό κοινό, η χθεσινή μάχη δεν επιφύλασσε κάποια ανατροπή. Ο Αντώνης Σρόιτερ βελτίωσε τις επιδόσεις του στο γενικό, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου παρέμεινε στην πρώτη θέση με διαφορά 8 μονάδων. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι στο δυναμικό κοινό ο Alpha αύξησε τη διαφορά του από τον ΑΝΤ1 στις 5 μονάδες.

Από την αρχή της νέας μάχης ο Alpha κρατάει με μεγάλη διαφορά το δυναμικό κοινό, ενώ ο ANT1 κρατάει την πρωτιά στο γενικό. Ξεκίνησε με 24,1% τη Δευτέρα, συνέχισε την Τρίτη με 27,3% και την Τετάρτη διαμορφώθηκε στο 26,1%.

Από την άλλη ο Alpha δείχνει να μην απειλείται στα δυναμικά κοινά. Ξεκίνησε με 24% τη Δευτέρα, συνέχισε με 18,3% την Τρίτη και ολοκλήρωσε με 19,4% την Τρίτη.