Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούσαν, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό το τηλεοπτικό πρότυπο της ιδανικής ελληνικής οικογένειας. Ωστόσο ο χωρισμός ήρθε για το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες και ανακοινώθηκε επίσημα πριν λίγες μέρες.

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Αυτό που έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο της επικαιρότητας είναι η μυθική πρόταση των 500.000 ευρώ που φέρεται να είχε δεχθεί το ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις γνωστού σούπερ μάρκετ.

Ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε τελικά το ζευγάρι είναι πλέον εμφανής. Δεν μπορούσαν να παίζουν το ζευγάρι, καθώς ήταν ήδη άτυπα χωρισμένοι. Αν δέχονταν τη διαφήμιση θα έπαιζαν το ζευγάρι τόσο στην τηλεόραση, όσο και στην προσωπική τους ζωή για τουλάχιστον δύο χρόνια…

Σύμφωνα με πληροφορίες τς Espresso το ζευγάρι πέρσι τα Χριστούγεννα συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με λογιστή και χώρισε τα οικονομικά του, την επιμέλεια των οποίων είχε μέχρι τότε ο Γιώργος Λιάγκας. Για αρχή η Φαίη Σκορδά πήρε στο όνομά της το site της, ενώ υπέγραψαν διαφορετικά συμβόλαια στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο γάμο του τον τελευταίο χρόνο, ενώ πάλεψαν τουλάχιστον δύο φορές για να μην φθάσουν στο χωρισμό.

Το πρώην ζευγάρι κοιμάται χωριστά από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, προσπάθειες επανασύνδεσης έγιναν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε δυο περιόδους. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο, λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα. Τότε η Φαίη του στάθηκε πολύ και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον στηρίξει. Και η δεύτερη προσπάθεια επανασύνδεσης έγινε για λίγες μέρες τον Αύγουστο.

Ωστόσο, ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτος αν και το ζευγάρι δεν έχει πάει ακόμη σε δικηγόρο.

«Δεν έχουν πάει ακόμη σε δικηγόρο, δεν έχουν κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δεύτερη σκέψη για τη σχέση τους», αναφέρει στενός συνεργάτης τους.

Για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε τελικά στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Εμφανώς συγκινημένη η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της εκπομπή.

«Να είναι τα παιδιά μας καλά θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο.», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο διαζύγιο.

«Η ζωή τα φέρνει έτσι. Να είμαστε καλά για τα παιδιά μας», σημείωσε.

Η Φαίη Σκορδά είπε ότι είναι μια απόφαση ζωής που πήραν από κοινού με τον Γιώργο Λιάγκα και είπε ότι δεν είναι κάτι το χθεσινό.

«Προτεραιότητα είναι τα παιδιά και προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική. Δε μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα, με ενοχλεί», ανέφερε η παρουσιάστρια.