Τίτλοι τέλους για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο και έκανε κοινή δήλωση για τον χωρισμό.

Η δήλωση έγινε στην Reallife: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα».

Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα λεπτά της συνάντησης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη δεν προμήνυαν την «χημεία» και την σχέση ζωής που αναπτύχθηκε στο ζευγάρι λίγο μέτα.

Ήταν Μάιος του 2007, όταν η Μαρία Σταματέρη κάλεσε στην εκπομπή της, Gala, τους δύο παρουσιαστές.

«Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές. Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές. Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα» έλεγε τότε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρία Σταματέρη, παρουσιάστρια του Gala είχε σχολιάσει: «Κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες όμως», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Μπα δεν θα μπορούσα να ταιριάξω ποτέ με τη Φαίη. Γιατί έχει δηλώσει ότι δεν αντέχει τους άντρες της τηλεόρασης.

«’Εχω πει ότι δεν αποκλείω ποτέ κάτι, αλλά νομίζω ότι δεν θα ταίριαζα με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι μπροστά από τις κάμερες. Γιατί όλο αυτό το φτιάξιμο της εικόνας, το ότι κοιτάω στο μόνιτορ να δω πως είμαι. Όλο αυτό της εικόνας δεν μου αρέσει εμένα σε έναν άντρα», είχε δηλώσει η Φαίη Σκορδά.

Τελικά στις 20 Ιουνίου 2010 η Φαίη Σκορδά ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον Γιώργο Λιάγκα με κουμπάρο το Νίκο Χατζηνικολάου και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε μια τελετή γεμάτη ρομαντισμό. Οι δυο τους έγιναν μετέπειτα ένα δίδυμο που «κέρδισε» στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση. Ένα χρόνο μετά το γάμο τους, η Φαίη θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό Γιάννη, ενώ τον Μάιο του 2014, η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνεται με τον ερχομό του δεύτερου γιου της Δημήτρη.

Από το καλοκαίρι του 2016, οπότε και το ζευγάρι έκανε χωριστές διακοπές άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για το χωρισμό, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.