Γιατί ο Καπουτζίδης δεν κάνει παρέα με τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

«Η προσωπική μου ζωή ήταν αυτοί οι άνθρωποι»


MEDIA
9:40
19/10/2015
Γιατί ο Καπουτζίδης δεν κάνει παρέα με τους πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»
2
loading

Τον λόγο για τον οποίο οι πέντε πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε» δεν κάνουν πλέον παρέα εξήγησε στην εκπομπή Join Us ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Άλλαξαν οι συνθήκες. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένη παρέα. Η καθημερινότητά μας ήταν κοινή. Η προσωπική μου ζωή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Και αυτός είναι ένας λόγος που όσο ήμουν στο “Παρά Πέντε” έχασα άλλους φίλους που είχα πριν. Και ευτυχώς, κάποιους τους ξαναβρήκα. Αλλάζει η καθημερινότητά σου, κάνεις άλλες παρέες, κάνεις άλλες σχέσεις, είναι σα να μου λες “γιατί δεν κάνεις παρέα με τους φίλους από το Λύκειο”. Γιατί δεν γίνεται» ανέφερε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο «πάγωμα» της σειράς «Εθνική Ελλάδος»: «Είπαμε στο κανάλι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ο προγραμματισμός μας ήταν να γυρίσουμε 7 επεισόδια τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πολύ δύσκολα γυρίσματα και αυτή η ιστορία τελειώνει σε ένα παγοδρόμιο της Ευρώπης, όπου η Εθνική Ελλάδος αγωνίζεται στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό είναι το φινάλε, αυτός ήταν ο στόχος, αυτό είναι το τέλος αυτής της διαδρομής αυτών των γυναικών και χρειαζόταν να ταξιδέψουμε 15 μέρες στο εξωτερικό. Οι πρώτες επαφές είχαν γίνει με τη Ρουμανία. Αυτό θα γινόταν το Σεπτέμβριο που ήμασταν όλοι ελεύθεροι. Και ξαφνικά γίνεται αυτό που γίνεται και πηγαίνουν όλα πίσω. Δεν υπάρχει, λοιπόν, η δυνατότητα να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία, αυτή τη στιγμή. Θα κάνουμε υπομονή, θα είμαστε αισιόδοξοι και είμαστε ψύχραιμοι. Εγώ σκοπεύω να συνεχίσω με τα υπόλοιπα επεισόδια και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Είχα καταλάβει από τον Ιούνιο ότι θα σταματήσει η σειρά. Νομίζω όμως ότι ακόμη και τότε δεν στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί μέσα μου έχω την αισιοδοξία ότι θα ολοκληρωθεί. Και ο στόχος μου άλλωστε είναι να γίνει έτσι όπως πρέπει. Δεν έχει τελειώσει μέσα μου αυτό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΓεμίσαμεΛαλακες

    Γιωργάκη αγόρι μου και στην προηγούμενη σειρά μας έβγαλες την ψυχή μέχρι να την ολοκληρώσεις. Όλο επαναλήψεις ήσουν. Αν δεν μπορείς να δώσεις κάπου ολοκληρωτικά, μην το ξεκινάς καν.

  2. avatar ineth

    για τα τουρκικα ομως υπάρχει τηλεοπτικος χρονος....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει