Με καλοκαιρινές γεύσεις μας υποδέχεται από τις 6 Ιουνίου το «Κάτι ψήνεται» με καλεσμένους – οικοδεσπότες τον Δημήτρη, την Λιάνα, τον Γεράσιμο, τη Μικαέλα και τη Βάσια. Λίγο πριν η εκπομπή μας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι, οι πέντε υποψήφιοι σεφ βάζουν τα δυνατά τους για να μας εκπλήξουν, όπως δημοσιεύει το TvZapping.

Τη Δευτέρα, ο Δημήτρης, γυμναστής και επίδοξος ηθοποιός, εκτός από σώμα για… Χόλυγουντ, χτίζει μεθοδικά και τα όνειρά του. Ο fit οικοδεσπότης είναι πολυταξιδεμένος και γεμάτος εμπειρίες.

Η Λιάνα είναι η δεύτερη οικοδέσποινα και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Με την πρώτη ευκαιρία σκαρώνει πάρτυ για φίλους και οργανώνει εκδρομές με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Στην κουζίνα της σκοπεύει να κάνει αλχημείες.

Ο οικοδεσπότης της Τετάρτης είναι τεχνικός προϊστάμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων, νέος μπαμπάς και σύζυγος. Εκτός από την οικογένεια, ο Γεράσιμος πρέπει να ‘χει στο νου και το μενού.

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Μικαέλα. Η μαθήτρια της τρίτης λυκείου, που έχει πάρει μέρος στα προκριματικά της Junior Eurovision, θέλει να γίνει περφόρμερ. Εκτός απ’ το τραγούδι, έχει κι άλλα ταλέντα: χορεύει, κάνει θέατρο, παίζει πιάνο και ονειρεύεται ένα όμορφο μέλλον.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Βάσια, η οποία ζει στο Περιστέρι σε ένα σπίτι φορτωμένο με τόνους από το προσωπικό της γούστο και στον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει να φτιάχνει λουλουδάκια από πηλό. Η Βάσια ενθουσιάζεται εύκολα με λεπτομέρειες και δε χάνει εύκολα το χαμόγελό της. Πόσο όμορφο θα είναι το δείπνο της Παρασκευής;