Από  την Τετάρτη 1Η Οκτωβριου ο RISE TV  ο δημοσιογραφικός συνεταιρισμός ΝΕΤ 24  με αφιέρωμα στα νέα κόμματα που ετοιμάζονται στο πολιτικο σκηνικο. 

Το ΝΕΤ 24 με τον Βασίλη Ταλαμαγκα θα προβάλλεται καθημερινά από το εναλλακτικό κανάλι της Αθήνας 23.00-01.00 και σε επανάληψη 06.00-08.00 σε συνεργασία με τα ενημερωτικά τμήματα περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Στο ΝΕΤ 24 σχολιάζουν την επικαιρότητα οι,  Μάρκος Καντζιος, Νίκος Καραμπάσης, Γιάννης Κορωναίος, Βίκτωρας Μοντζελλι,  Θέμις Μπάκας, Νίκος Μπαρδουνιας, Μάνος Οικονομίδης , Μιχάλης Παπαδόπουλος,  Μαρία Παπαναγιώτου,  Χρήστος Ράπτης,  Ελένη Τριανταφύλλου,  Ελιζαβέτα Χομιουκ , κ.α.

Παρεμβαίνει ο Άρης Ραβανος.

O συνεταιρισμός συνεργάζεται με τις δημοσιογραφικές ομάδες της ΟΝΕ VOICE , του THE FAQ.GR  , την ομάδα του περιοδικού FANTOMAS.GR καθώς και με το Πανελλαδικο δίκτυο E-REAL ESTATE . 

Διευθυντής ενημέρωσης  Νίκος Μερτζανης .

ΤΟ ΝΕΤ 24 προχώρησε και στην παραγωγή  νέας σειράς ιστορικών και πολιτιστικών ντοκιμαντέρ , ενώ υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.