Την άποψη του για το χθεσινοβραδινό συμβούλιο αλλά και τον Σωτήρη Λαμάι ο οποίος μπήκε στο Survivor εξέφρασε ο Αλέξης Παππάς στο αποψινό επεισόδιο.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο, υπό την έννοια ότι είχαμε τις καινούργιες παρουσίες στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης, εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο, κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά, γιατί εγώ δεν το άκουσα, ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο, με είπε μ…λ…κα, αλλά το πήρε πίσω και είπε “Αλέξ”» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του Survivor.

«Δεν ήταν πολύ ωραίο να το ακούς αυτό. Γενικότερα δε θέλω να υποβαθμίζω τον εαυτό μου και την νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε ήταν ότι πριν τον αγώνα, σε μια προσπάθειά του να μου επικοινωνήσει το ποιος είναι, είπε ότι είμαστε ψευτοσελίμπριτις. Αχρείαστα σχόλια, τα οποία δημιουργούν μια αναταραχή» τόνισε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχει διάθεση για βρισιές, δεν το καταλαβαίνω κι όταν κάποιος από τη πρώτη μέρα ξεκινάει έτσι είναι σαν να έχει μια προκατάληψη και να έχει πει στον εαυτό μου ότι θα κοντραριστεί με εμένα, αλλά εγώ δε θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε σε αντιπαραθέσεις».