Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή (29/10) η Ελένη Μενεγάκη με τα social media της να κατακλύζονται από ευχές δικών της ανθρώπων, αλλά και των θαυμαστών της. Όπως αποκάλυψε στο ξεκίνημα της εκπομπής της η παρουσιάστρια, ανήκει στον… μισό πληθυσμό που προτίμησε να κολυμπήσει στη θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω του καλού καιρού.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί στην Άνδρο. «Δεν το χάνω το Σαββατοκύριακό μου. Είχε άπνοια, δεν κουνούσε φύλλο. Μηδέν μποφόρ. Τα πλοία γεμάτα κόσμο, με μέσον να βάλεις αυτοκίνητο. Δεν φαντάζεστε τι γινόταν» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εκ μέρους όλων των συνεργατών της εκπομπής ευχήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της, δίνοντάς της και ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σηκώθηκε για την ακρίβεια από τη θέση του, εμφάνισε μια ανθοδέσμη και είπε: «Ελένη, χθες δεν σου έστειλα χρόνια πολλά γιατί έπρεπε να το “χτίσω”. Αυτή τη στιγμή, 15.000 αμόλυντοι μοναχοί έσπευσαν στα λιβάδια της Ολλανδίας, τσοντάραμε όλοι και σου έφεραν αυτά τα Έντελβαις για τα γενέθλιά σου! Χρόνια πολλά από όλους μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας»!

«Αυτά θα έχουμε να τα θυμόμαστε!» πρόσθεσε, με την παρουσιάστρια να απαντά όλο νόημα: «Γιατί; Θα χαθούμε; Εμείς είμαστε λίγο αργοί αλλά ριζώνουμε…». Πέρυσι είχε δημιουργηθεί μεγάλος… ντόρος σχετικά με το ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν ήταν και οι καλύτερες, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι η κάμερα της εκπομπής δεν τον έδειχνε ποτέ.

Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε ο διάλογος που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Δ.Ο. Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε.

Ε.Μ. Να το θυμόμαστε γιατί, τι θα γίνει; Θα χαθούμε;

Δ.Ο. Καλέ είσαι καλά; Τώρα που βρεθήκαμε;

Ε.Μ. Είναι δυνατόν; Είπαμε… Εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε.

Δ.Ο. Ήτανε να μην…

Ε.Μ. Ναι, ήτανε να μην…

«Ευχαριστώ πολύ, η ανθοδέσμη είναι τεράστια. Κάποιος ξηλώθηκε! Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος έχει ευχαριστηθεί τόσα γενέθλια εντός τηλεόρασης. Ευχαριστώ και για τις ευχές που έλαβα παντού. Στο Instagram, σε όσους έχουν το τηλέφωνό μου, σε όσους δεν το έχουν. Με κάποιον τρόπο μίλησα με όλους! Η παραγωγούλα μας ξηλώθηκε; Αλλά η παραγωγάρα μας δεν έχει ανάγκη, είναι μεγάλη, γερή και ανθεκτική» υπογράμμισε η παρουσιάστρια, για την οποία τα δημοσιεύματα θέλουν την εκπομπή της να ρίχνει οριστικά αυλαία τον Ιούνιο Τέλος η εκπομπή της τον Ιούνιο – Η πρόταση του Mega και τα σενάρια μεταγραφής.