Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του Open βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10) η Χριστίνα Παππά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.

«Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Άμα είσαι καλή μητέρα και έχεις ένα παιδί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι μόνη σου. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω σκεφτεί ότι: άντε κάνε τη ζωή σου τώρα. Η ζωή μου τώρα είναι τέλεια, έχω τέλειες συντροφιές. Ίσως να φταίνε και οι ορμόνες», σημείωσε η Χριστίνα Παππά.

«Δεν με ενδιαφέρει η ερωτική συντροφιά με την έννοια της ερωτικής. Εγώ θέλω συντροφιά. Έχω τον γιο μου, τον συνέταιρό μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ερωτευτώ ξανά με τον τρόπο που ερωτευόμουν παρ’ ότι το θέλω» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Μας έχει γίνει πρόταση να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά με την Άννα Μπεζάν. Ήταν μια εκπομπή, το συζητήσαμε αλλά δεν προχώρησε. Είχε προταθεί σε όλη την οικογένεια. Μας ζήτησαν και σαν ριάλιτι τη ζωή μας που δεν πρόκειται να το κάνω αλλά και εκπομπή, θα δούμε», απάντησε η Χριστίνα Παππά σε ερώτηση για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής συνύπαρξης με τη σύζυγο του γιου της.

«Μου λείπει η υποκριτική. Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω αλλά την άνοιξη δεν μπορούσα λόγω των μαγαζιών στην Μύκονο. Η αγαπημένη μου σειρά που περίμενα αλλά δεν μου το ζήτησαν ποτέ είναι η “Γη της Ελιάς”. Νομίζω ότι ο Αντρέας Γεωργίου δεν με συμπαθεί», ανέφερε η Χριστίνα Παππά.