Σε αντίθεση με την Ελλάδα όπου το First Dates είναι νεόφερτο, στην Ισπανία το φορμάτ εδώ και χρόνια κάνει πάταγο και είναι σταθερά από τα πρώτα προγράμματα σε τηλεθέαση για τους ίδιους ακριβώς λόγους που έκανε επιτυχία και στη χώρα μας. Γίνονται επικά ραντεβού!

Αυτή την εβδομάδα στην ισπανική εκδοχή του τηλεοπτικού σόου που μεταδίδεται από τη συχνότητα του δικτύου Cuatro συνέβησαν διάφορα παράξενα. Ας αρχίσουμε με την Σάρα μια γυναίκα από τη Μαδρίτη που εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/10) και άφησε άφωνο τον συνομιλητή της, όταν άρχισε να του λέει για τις θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες πιστεύει.

Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη Ισπανίδα εξήγησε πως «σήμερα ο κόσμος βλέπει τις ειδήσεις και αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί. Εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας ελέγξει μέσω των ειδήσεων», ενώ ανέφερε πως «οι εξωγήινοι κυβερνούν τον κόσμο».

Δεν σταμάτησε εκεί: «Η Γη είναι στην πραγματικότητα επίπεδη, δεν είναι στρογγυλή, αυτό είναι ψέμα. Είναι ψέμα ότι υπάρχει ένα σύμπαν», πρόσθεσε. «Τα πάντα είναι ενέργεια και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται μας ελέγχουν. Όταν ψάχνεις κάτι στο κινητό σου, αρχίζουν να εμφανίζονται νέα για όλα όσα έχεις ψάξει, σαν να είχε διαβάσει κάποιος τη σκέψη σου. Μας έβαλαν μάσκα για να μην βλέπουμε την πραγματικότητα», συνέχισε και κατέληξε: «Αν ξυπνούσαμε όλοι πνευματικά, αυτός ο κόσμος θα ήταν ένας κόσμος αγάπης και ειρήνης. Δεν θα υπήρχε κακό, διαφθορά, πόλεμοι. Τελικά, οι χίπις είχαν απόλυτο δίκιο».

«Φαίνεται το στήθος σου»

Αυτό, όμως, ήταν μονάχα ένα από τα ραντεβού που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στο τηλεοπτικό κοινό. Σε άλλο ραντεβού, ο Ιγνάθιο από τη Βαρκελώνη συνάντησε την Εστεφανία. Εντυπωσιάστηκε από το κορμί της και, αλλά όχι από το πρόσωπό της. Μάλιστα, ήταν τόσο πολύ απορροφημένος από το σώμα της και κοίταζε κάθε λεπτομέρεια. «Φαίνεται το στήθος σου», ήταν από τα πρώτα πράγματα που της είπε και η εξέλιξη δεν ήταν καλή.

Ο Spider-man της Ιμπίζα

Κι έπειτα εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα κι ο Spider-man της Ιμπίζα. Ο Γκαμπριέλ συνάντησε την Σάρα, η οποία πήγε στην Κολομβία κι έκανε τρεις πλαστικές εγχειρήσεις στην τιμή μιας. «Στήθος, μύτη, λιποαναρρόφηση», του εξήγησε χαρακτηριστικά. Εκείνος της είπε πως αναζητά τον έρωτα κι όχι κάτι περιστασιακό, αφού στο νησί μπορεί να το βρει εύκολα.

Μιλώντας για τις φοβίες τους, της αποκάλυψε πως τον αποκαλούν τον «Spider-man της Ίμπιζα» γιατί παλαιότερα τον τσίμπησε μια αράχνη που στην περιοχή είναι γνωστή με το όνομα «βιολιστής της Μεσογείου». «Θεωρείται η πιο δηλητηριώδης που υπάρχει στην Ισπανία» της είπε και η Σάρα τον συμπάθησε ακόμη περισσότερο αφού από τη μεριά της σιχαίνεται τα έντομα.