Η «Μάγισσα» ήρθε για άλλο ένα βράδυ και από το πρώτο λεπτό προβολής του επεισοδίου το twitter πήρε φωτιά με τις εξελίξεις. Ένα από τα αγαπημένα θέματα συζήτησης είναι ο παράνομος έρωτας του Τζανή με την Μεταξία.

Την κρυφή σχέση του Τζανή με την σύζυγο του αδερφού του Μεταξία, γνωρίζει όμως και η πεθερά, Δαμιανή η οποία πήρε την κατάσταση στα χέρια της για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αφού προειδοποίησε τον γιο της να δώσει ένα τέλος, ήρθε η στιγμή να πει δυο λόγια και στη νύφη της. Η Δαμιανή βρέθηκε στο δωμάτιο της Μεταξίας και απέδειξε ότι αρχόντισσα.

Αφού της ξεκαθάρισε πως αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει, την «προειδοποίησε» πως αν συνεχίζει να βλέπεται κρυφά με τον κουνιάδο της θα την κουρέψει γουλί και θα την στείλει πίσω στον πατέρα της.

Οι χρήστες του twitter, δόξασαν την Κατερίνα Λέχου η οποία υποδύεται την Δαμιανή και οι περισσότεροι ευχαριστήθηκαν το ύφος με το οποίο μίλησε στην Μεταξία την οποία υποδύεται η Καλλιόπη Χάσκα.

Ειδικά η φράση «έχασες ένα παιδί κι εσύ νοιάζεσαι μόνο για τη χαρά στα σκέλια σου;» που ξεστόμισε η Δαμιανή αποθεώθηκε από τους χρήστες του twitter.