«Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργου βρίσκεται στα σκαριά» λέει η Δανάη Παππά, η Θοδώρα στη σειρά Σασμός». Η ηθοποιός ήταν σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, προσκεκλημένη της Κατερίνας Καινούργιου και της «Super Κατερίνας», με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του Alpha, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00. Η Δανάη Παππά μίλησε για τις εξελίξεις του ρόλου της, έκανε αποκαλύψεις κι έδωσε spoilers.

Η Θοδώρα είναι έγκυος. Θα γεννηθεί αυτό το παιδί; «Είναι δύσκολη όλη η κατάσταση. Το θέλει πολύ αυτό το παιδί, πολύ περισσότερο επειδή είχε χάσει και το προηγούμενο. Ωστόσο, επειδή συμβαίνουν πολλά αναπάντεχα στη σειρά, δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει» απαντά η Δανάη Παππά. Πάντως, «ο γάμος με το Γιώργο είναι στα σχέδιά της», ωστόσο «οι αλλαγές είναι τόσες πολλές και οι ανατροπές μεγάλες στη σειρά. Νομίζω ότι θα αγωνιούμε στην άκρη της θέσης μας, περιμένοντας τις εξελίξεις».

Η οικογένειά της, σε αυτή τη φάση της ζωής της, «θα της σταθεί πολύ. Είναι πολύ στο πλευρό της η μητέρα της, ο πατέρας της, αλλά και ο αδελφός της, επειδή ξέρουν τι έχει περάσει και πόσο αυτό έχει αλλάξει τα χαρακτήρα της Θοδώρας. Προσπαθούν να την προστατέψουν από διάφορες εξελίξεις που συμβαίνουν, για να μην ταραχτεί». Η σχέση της με τον αδελφό της, τον Μανόλη…. «ο Μανόλης είναι κρυψίνους. Δεν θέλει να μοιράζεται τα μυστικά των άλλων αλλά και δικά του. Και η Θοδώρα ήταν αυτή που πάντοτε τον τσιγκλούσε θέλοντας να μάθει την αλήθεια, σε σημείο που εκείνος πήγαινε να σπάσει,. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται και τώρα. Ενώ η σχέση με τον αδελφό της είναι πιο ήρεμη, έχουν έλθει πιο κοντά σαν αδέλφια, και πάλι ο Μανόλης δεν της ανοίγεται».

Η σχέση της Θοδώρας με τη Μαρίνα, την μητέρα Πετρή, έχουν γίνει σχεδόν συγγενικές, αφού η Μαρίνα με τον Αντώνη θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο της με τον Γιώργο. «Δεν περίμενε η Θοδώρα ότι η Μαρίνα, η μητέρα του Πετρή, θα γίνει η κουμπάρα της. Κάθε φορά που τη βλέπει θυμάται τον Πέτρο. Κάθε φορά που της μιλάει θέλει να της πει την αλήθεια. Δεν μπορεί να κρατάει μέσα της όλο αυτό το βάρος. Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να την πείσουν να μην πει τίποτα, για να μην πληγωθεί η Μαρίνα» αναφέρει. Μια τέτοια παραδοχή, ίσως θα λύτρωνε τη Θοδώρα. «Η Θοδώρα μπορεί να θα λυτρωθεί με αυτό. Η Μαρίνα όμως; Έχει χάσει το παιδί της κι αυτό είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της τώρα στη ζωή, έχει νόημα να της το πει την αλήθεια και να καταρρεύσουν όλα»;

Στον τρίτο κύκλο της σειράς μπαίνει ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη. Αν και η είσοδος του ήρωα «δεν επηρεάζει τόσο την εξέλιξη της ζωής της Θοδώρας, ο Ανδρέας Βρουλάκης θα φέρει πολλές εξελίξεις στη σειρά» υπογραμμίζει η Δ.Παππά. Και προσθέτει ότι «τη Δευτέρα θα δω το επεισόδιο. Ανυπομονώ να δω πώς εξελίσσονται οι ιστορίες. Και θέλω να δω και τα υπόλοιπα επεισόδια. Φέτος υπάρχουν πολλές καινούργιες προκλήσεις, συμβαίνουν πάρα πολλά που δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς ως ηθοποιός».

Στα άλλα επαγγελματικά σχέδιά της, η Δανάη Παππά πατά για πρώτη φορά το θεατρικό σανίδι με την κωμωδία «Για μια Ζωή», των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, στο θέατρο Πειραιώς 131.