Στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά πόζαρε ο Σάκης Κατσούλης ανακοινώνοντας το νέο του βήμα. Ο νικητής του Survivor και νεαρός επιχειρηματίας αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης τονίζοντας πως «υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που τους ενώνει».

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Νίκου Χαρδαλιά για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για την περιφέρεια Αττικής. Πέρα από το γεγονός ότι τον θαυμάζω, νιώθω ότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που μας ενώνει! Στα δύσκολα παλεύουμε με πίστη, προσπαθούμε με εντιμότητα για το καλύτερο και (ευτυχώς) βγαίνουμε νικητές. Με την απεριόριστη αγάπη και στήριξή σας, μου δώσατε πολλά αναδεικνύοντάς με νικητή δύο φορές στο ελληνικό Survivor.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανταποδώσω, προσφέροντας για το κοινό καλό! Με σεβασμό και ταπεινότητα ζητώ να μου δώσετε την δυνατότητα να “αγωνιστώ” αυτή τη φορά για την Αττική, τον τόπο που ζω, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά κι αγαπώ. Χωρίς πολλά λόγια, με έργο! Και με οδηγό το Νίκο Χαρδαλιά να πάμε την Αττική Μπροστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης δημοσιεύοντας δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα πλάι στον Νίκο Χαρδαλιά.

Σημειώνεται πως ο Σάκης Κατσούλης είχε στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Πατούλη πριν εκείνος αποσυρθεί από την κούρσα της Περιφέρειας Αττικής.