«Ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας» έγραψε η Cardi B σε ανάρτησή της στο Instagram που γρήγορα έγινε viral καθώς κάνει twerking φορώντας καυτό μικροσκοπικό μπικίνι που αφήνει λίγα πράγματα στη φαντασία.

Η λεζάντα στην ανάρτησή της όπου χόρευε μαζί με τον σύντροφό της Offset, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Πρόσφατα, η διάσημη ράπερ σε συναυλία της εκσφενδόνισε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που προηγουμένως της πέταξε το ποτό της. Λίγο νωρίτερα από το συγκεκριμένο περιστατικό η Cardi B είχε ζητήσει από τους θεατές να τη… δροσίσουν βρέχοντάς τη με νερό.

Να σημειώσουμε, δε, πως το μικρόφωνο της ράπερ το συνέλεξε κάποιος από τους παρευρισκόμενους και πλέον διατίθεται σε δημοπρασία και το αντίτιμο προβλέπεται να μην είναι διόλου ευκαταφρόνητο με τους θαυμαστές της να θέλουν να το αποκτήσουν.

Η γυναίκα που δέχθηκε το μικρόφωνο στο κεφάλι, στο μεταξύ, φέρεται να έκανε καταγγελία στην αστυνομία και τώρα η Cardi B χαρακτηρίζεται ως ύποπτη για επίθεση και βιαιοπραγία από τις τοπικές αστυνομικές αρχές της «Πόλης της Αμαρτίας».

Βέβαια, κρίνοντας από το βίντεο που ανέβασε στα social media αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και ιδιαίτερα. Η πρώην στρίπερ δείχνει να περνάει καλά με τον σύντροφό της και του… δίνει και καταλαβαίνει στο χορό. Άλλωστε, οι δυο τους αρέσκονται να μοιράζονται «φορτισμένες» στιγμές τους.