Ο δισεκατομμυριούχους Michael Rubin, CEO της εταιρίας Fanatics, διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην έπαυλή του στο Χάμπτονς των ΗΠΑ που ουσιαστικά συγκέντρωσε όλους τους «αστέρες» της show biz, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

Από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσα από τα social media, όποιον διάσημο να σκεφτείτε οι πιθανότητες ήταν να βρίσκεται εκεί φορώντας ένα λευκό σύνολο, αφού αυτό ήταν το θέμα του πάρτι: «all-white».

Ο Ρούμπιν, που στις 21 Ιουλίου θα γίνει 52 ετών, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι όπου έγινε το φαντασμαγορικό πάρτι, υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Όλη η… αφρόκρεμα

Στην λίστα των καλεσμένων, λοιπόν, υπήρχαν: Ο Jay-Z, η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπεν Άφλεκ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Χέιλι Μπίμπερ, η Έμιλι Ραταϊκόφκι, ο Κέβιν Χαρτ, ο Τομ Μπρέιντι, η Γουίνι Χάρλοου, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κένταλ Τζένερ, ο Τράβις Σκοτ, η Κέλι Ρόουλαντ, ο Τζακ Χάρλοου, ο Ντίξι Ντ’ Αμέλιο, ο Τζόναθαν Τσίμπαν, ο Κόρεϊ Γκαμπλ, η Λόρι Χάρβεϊ, η Τζάστιν Σκάι, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο Ρόμπερτ Κραφτ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Usher, η Coi Leray, ο Quavo, ο Μάικα Πάρσονς, ο Lil Baby, o Τζέιμς Κόρντεν, η Καμίλα Μέντες και πολλοί άλλοι.

Επιπλέον, δεν έλειψαν και οι μεγάλοι αστέρες του NBA. Εκεί ήταν ο MVP Τζοέλ Εμπίντ, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέιμς Χάρντεν, ο Τομπάιας Χάρις, ο Τάιριζ Μάξεϊ, ο Κλέι Τόμπσον, ο Ντόνοβαν Μίτσελ και άλλοι.

Οι σούπερ σταρ, δε, ήπιαν κι έφαγαν από τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης κι ενώ δεν έλειψαν οι… γκουρμέ γεύσεις αυτό που κυριάρχησε ήταν η πίτσα.

Το πάρτι ήταν τόσο πολυαναμενόμενο όπου οι διάσημοι έκαναν τα πάντα για να μπουν – αν δεν βρίσκονταν στον στενό κύκλο των καλεσμένων του Michael Rubin. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ μια πρόσκληση κόστισε επταψήφιο αριθμό δολαρίων…