Μετά τις φήμες περί σχέσης με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ και τον οδηγό της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, ένα νέο… κεφάλαιο άνοιξε στην… σπέκουλα με το ποιος μπορεί να είναι ο νέος σύντροφος της Σακίρα.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ βρέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/5) στο «Kaseya Center» και παρακολούθησε τους Μαϊάμι Χιτ να χάνουν με 116-99 από τους Μπόστον Σέλτικς στον 4ο μεταξύ τους τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Όπως φαίνεται από βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media, η Σακίρα δεν ήταν μόνη της αλλά είχε μαζί της και τους δύο γιους της, Σάσα και Μίλαν, που είναι λάτρεις του NBA και μετά από το χωρισμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους, Τζεράρ Πικέ, και τη μετακόμισή τους στο Μαϊάμι, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν περισσότερα ματς από κοντά.

Ωστόσο, μετά το τέλος του ματς, η Σακίρα άρχισε να ακολουθεί στο Instagram τον σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, κι εκείνος άρχισε να ακολουθεί εκείνη. Αυτά τα δύο στοιχεία ήταν αρκετά για να αρχίσουν οι… υποθέσεις πως είναι μαζί.

«Χυλόπιτα» στον Τομ Κρουζ;

Στο μεταξύ, η Σακίρα έστειλε… μήνυμα στον Τομ Κρουζ να σταματήσει να την… πολιορκεί. Ο αστέρας του Χόλιγουντ, παρουσιάζεται από τα αμερικανικά ΜΜΕ πως «θαμπώθηκε» από την τραγουδίστρια όταν συναντήθηκαν πρόσφατα στο Miami Grand Prix της Formula 1.

Τότε τα ΜΜΕ είχαν βουήξει ότι… κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο διάσημους, καθώς φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο να παρακολουθούν χαμογελαστοί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Η 46χρονη Σακίρα και ο 60χρονος πλέον Κρουζ φωτογραφήθηκαν μαζί, ποζάροντας στο φακό με χαλαρή διάθεση και δείχνοντας να απολαμβάνουν τόσο το αθλητικό γεγονός, όσο και ο ένας την παρέα του άλλου.

Παρά τις φήμες, ωστόσο, πηγή από το στενό περιβάλλον της Σακίρα υποστήριξε πως η σταρ δε βλέπει τον ηθοποιό ερωτικά. «Πέρασε πολύ ωραία μαζί του στο Grand Prix, αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω» είπε η πηγή στο US Weekly.

«Δεν είναι σε φάση για σχέση τώρα, αντίθετα θέλει να εστιάσει στην καριέρα και τα παιδιά της» συνέχισε το ανώνυμο φιλικό πρόσωπο, εξηγώντας, μάλιστα, ότι η τραγουδίστρια ενημερώθηκε για τις φήμες και τις θεωρεί…ξεκαρδιστικές.

«Έχει δει τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο από τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές της αλλά τα θεωρεί αστεία, γιατί πολύ απλά, δεν είναι αληθινά» είπε η πηγή. «Είχαν μία ωραία κουβέντα και πέρασαν καλά με τον Τομ – αλλά ως εκεί».