Η Σακίρα ήταν μια από τις διάσημες προσωπικότητες που τίμησε με την παρουσία της το Miami Grand Prix της Formula 1 την περασμένη Κυριακή και πέραν των φημών έπειτα για ειδύλλιο με τον Τομ Κρουζ με τον οποίο συναντήθηκε στο περιθώριο της κούρσας, υπήρξε κι άλλη μια συνάντηση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα social media φωτογραφίες της από το διάσημο εστιατόριο του Μαϊάμι, το Cipriani, όπου βρέθηκε μαζί με τον οδηγό της Mercedes και επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν συναντήθηκαν τυχαία στο ρεστοράν ή αν βρίσκονταν στην ίδια παρέα ή ακόμη κι αν επρόκειτο για… ραντεβού.

Ωστόσο, αυτή η βραδινή έξοδός της πυροδότησε νέα σχόλια και υποθέσεις για την προσωπική της ζωή και αν είναι έτοιμη να προχωρήσει μετά τον χωρισμό της με τον άλλοτε άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα εδώ και λίγο καιρό μένει μόνιμα στο Μαϊάμι, αφού μετακόμισε από τη Βαρκελώνη και μαζί της είναι και τα δύο παιδιά της με τον Πικέ, τον Σάσα και τον Μίλαν. Μάλιστα, με τον Μίλαν βρέθηκε στην πίστα Miami International Autodrome, όπου είδαν τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull να κατακτά την πρώτη θέση, ενώ ο Χάμιλτον τερμάτισε στην 4η θέση.