Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε σήμερα μια εκ βαθέων συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, όπου, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της ως Σιλβύ στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», για τα καλλιστεία που πήρε μέρος αλλά και τη σχέση της με την αδερφή της. Η ίδια αναφέρθηκε και για το εάν την αγχώνει ο χρόνος που περνά, λέγοντας πως αγχώνεται μήπως δεν προλάβει να κάνει όσα πράγματα θέλει.

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε στον γάμο της αλλά και στην κατάψυξη ωαρίων, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα. «Ήταν να παντρευτούμε το 2020, αλλά παντρευτήκαμε το 2021, λόγω κορονοϊού. Ήθελα να το μοιραστώ, αλλά μετά τον γάμο. Ήθελα να τον κάνω πολύ κλειστό, εγώ, εκείνος και λίγοι άνθρωποι. Μου άρεσε η συμβίωση, αλλά δεν είχα στο μυαλό μου τον γάμο. Για να το αποφάσισα, μάλλον αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που με έκανε να το θέλω πολύ. Η τελετή ήταν όπως την ήθελα. Σε ένα ξωκλήσι, με τον Γιάννη δίπλα μου και έβλεπα τη θάλασσα. Το αστείο είναι ότι δεν πήρα τις λαμπάδες από την Αθήνα κι έγινε ένας πανικός».

«Οι νέες κοπέλες δεν πρέπει να έχουν άγχος, να κάνουν το παιδί τους όποτε εκείνες νιώσουν έτοιμες. Γίνεται και η κατάψυξη ωαρίων. Έχω κάνει κι εγώ. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να υιοθετήσεις ένα παιδί; Είμαι υπέρ. Το έχουμε σκεφτεί και εμείς αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.