Οι καθολικοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα και ανάμεσα στους επώνυμους που έστειλαν τις ευχές τους μέσα από το Instagram ήταν και ο διάσημος ηθοποιός Neil Patrick Harris. Ο σταρ της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «How I met your mother» ανέβασε στο λογαριασμό του μια οικογενειακή φωτογραφία, με το σύζυγό του, David Burtka, και τα δύο δίδυμα παιδιά τους, Harper Grace και Gideon Scott, που το φθινόπωρο του 2022 συμπλήρωσαν τα δώδεκα χρόνια τους.

«Χαρούμενο Πάσχα! Τα αβγά που θα βρείτε να σας χαρίσουν χρόνια αγάπης, περηφάνιας και ευτυχίας. Εκτός αν είναι σοκολατένια αβγά – τότε να τα φάτε σύντομα, γιατί πιθανότατα θα έχουν ημερομηνία λήξης».» έγραψε ο 49χρονος ηθοποιός.

Ο σταρ ανεβάζει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της οικογένειας του. Στην ανάρτηση που είχε κάνει για τα γενέθλιά των διδύμων παιδιών του,τα κρατούσε αγκαλιά, και έγραψε: «Σήμερα γίνονται δώδεκα ετών. Οι Harper και Gideon είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ό,τι σπουδαιότερο μού έχει συμβεί. Με εμπνέουν, με κάνουν να κρυφογελάω, μου επιτρέπουν να είμαι ένας πατέρας με τις αδυναμίες του και με γεμίζουν με ένα είδος αγάπης που δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι υπάρχει. Είναι εξαιρετικά. Είναι τα παιδιά μου. Είναι ο κόσμος μου. Είμαι υπέρτατα περήφανος για αυτό που έχουν γίνει και για αυτό που γίνονται και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που τα έχω στη ζωή μου».