Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνιστεί σε μια διαφήμιση για ένα αλκοολούχο ποτό, όμως το νέο της επιχειρηματικό βήμα δεν άρεσε στους θαυμαστές της, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, γιατί εκείνη «σιχαίνεται» να πίνει.

Όπως αναφέρει η pagesix.com, η τραγουδίστρια αποφεύγει το αλκοόλ, όπως το καφέ και το κάπνισμα, επειδή θέλει να διατηρεί την επιδερμίδα της, πόσο μάλλον από τη στιγμή που προωθεί συνέχεια προϊόντα ομορφιάς, εκ των οποίων ορισμένα είναι δικά της.

Το γεγονός λοιπόν, ότι διαφημίζει ένα προϊόν που δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ, έφερε στα όρια τους χρήστες του διαδικτύου, όπου την κατηγόρησαν πως όλα τα κάνει για τα «λεφτά».

«Ουάου. Αυτό είναι απογοητευτικό, Γιατί δεν δημιουργείτε μια μάρκα χωρίς αλκοόλ, δεδομένου ότι έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ και επίσης έχετε πει ότι εσείς οι ίδιοι δεν πίνετε; Αυτό μοιάζει τόσο off-brand για εσάς, ειλικρινά περίεργο που πουλάτε αλκοόλ», είναι ένα χαρακτηριστικό σχόλιο που δέχτηκε.

«Ο καπιταλισμός ξαναχτυπά», έγραψε ένα άλλο άτομο και κάποιος χρήστης σχολίασε πως «η J.Lo ήταν έμπνευση για μένα να μείνω μακριά από το αλκοόλ, μίλησε για το ότι σπάνια πίνει και αν πιει θα είναι μια γουλιά σε κάποια γιορτή, οπότε είναι κρίμα που προωθεί το αλκοόλ όταν υπάρχουν τόσα πολλά ωραία ποτά χωρίς αλκοόλ».