Πριν λίγες μέρες, το μοντέλο Έμιλι Ρατακόφκσι εθεάθη στους δρόμους του Τόκιο παρέα με τον ποπ τραγουδιστή Χάρι Στάιλς. Οι δυο τους πέρασαν κάποιο χρόνο μαζί, ενώ από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται να ανταλλάζουν φιλιά.

Η 31 ετών μητέρα βρέθηκε με τον 29χρονο Χάρι Στάιλς και απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί ανέφεραν πως πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αν οι δυο τους είναι σε σχέση ή όχι.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μιλώντας για την προσωπική της ζωή στην επί πληρωμή στήλη του podcast της «High Low», ανέφερε πως μετά το πρόσφατο διαζύγιό της από τον Sebastian Bear-McClard, δε σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί σύντομα στο μέλλον.

Επιπλέον, μοιράστηκε με το κοινό της πως «όταν πρόκειται για σχέσεις, οι άντρες σκέφτονται με το μόριό τους», ενώ άφησε να εννοηθεί δε βλέπει μακροπρόθεσμο μέλλον με τον Χάρι, καθώς σχεδιάζει να καταψύξει τα ωάριά της και να δώσει στον γιό της ένα αδελφάκι, όταν θα είναι στα τέλη της δεκαετίας των 30.

Συγκεκριμένα, η Έμιλι ξεκίνησε ένα παραλήρημα για τους άντρες μετά την ερώτηση ενός θαυμαστή της για το εάν είναι ωραίο να μεγαλώνει ένα μωρό χωρίς τον πατέρα.

Η ίδια απάντησε πως «το σκέφτηκα πολύ αυτό. Πολλές φίλες μου έχουν καταψύξει τα ωάριά τους μόνο και μόνο για να κερδίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, να κάνουν την καριέρα που θέλουν, να γνωρίσουν τον πιθανό σύντροφο που θέλουν, αλλά, επίσης, ξέρω ότι πολλές έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση επειδή δεν μπορούσαν να μείνουν έγκυες με φυσικό τρόπο. Είμαι 31 ετών, και ήταν πραγματικά τρελό – η τελευταία μου επίσκεψη σε μια γυναικολόγο, ήταν κάπως έτσι: ‘’σε περίπου δύο ή τρία χρόνια θα μιλήσουμε για την κατάψυξη των ωαρίων σας’’. Και αυτό με σόκαρε πραγματικά – όχι ότι δεν το θεωρώ λογικό, απλά έλεγα ‘’πρέπει όντως να το σκέφτομαι αυτό;’’. Νομίζω ότι σίγουρα θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά – μου αρέσει πολύ να είμαι μαμά. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα βρω κάποιον με τον οποίο θα ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί».

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά οι άνδρες σκέφτονται με το μόριό τους»

Παρακάτω, συνεχίζει λέγοντας πως «υπάρχουν άντρες που σέβονται περισσότερο την οικογένειά μου, δηλαδή εμένα και τον Sly, και τη σχέση μας, και την αναγνωρίζουν καλύτερα από άλλους. Και αυτό κάνει τη διαφορά για μένα. Αν εκτιμάς τη ζωή μου ως μητέρα και το χρόνο μου με τον Sly, κερδίζεις πολλούς πόντους. Όμως, λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά οι άνδρες σκέφτονται με το μόριό τους. Και απλά δεν είναι τόσο προχωρημένοι. Θα είναι ερωτευμένοι μαζί σου και θα λένε ‘’ωχ, έχει δύο παιδιά, μάλλον είμαι πατριός’’».

Η Έμιλι κατέληξε λέγοντας πως «θέλω να είμαι προσεκτική στον τρόπο που το λέω αυτό, επειδή πιστεύω ότι το να μεγαλώνουν δύο άνθρωποι ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ σημαντικό. Το να έχεις έναν πατέρα είναι σημαντικό, αλλά θέλω επίσης να πω ότι γνωρίζω αρκετές γυναίκες που τα έχουν καταφέρει μόνες τους και έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και είναι φανταστικές μητέρες και έχουν υπέροχα παιδιά, και προσωπικά μου άρεσε πολύ να γίνω πάλι γονιός μόνη μου. Οπότε προσωπικά δε θα φοβόμουν να μείνω έγκυος και να γεννήσω ως ανύπαντρη γυναίκα».