Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, το Σάββατο, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε για την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσα από την τριετία προβολής του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την παρέμβαση του κοινού στην καθημερινότητα της, την οποία ωστόσο επιθυμεί και να οριοθετήσει.

Ειδικότερα, η Δανάη Μιχαλάκη εξομολογήθηκε πως «δεν φανταζόμουν πέντε, έξι χρόνια πριν ότι θα έκανα ό,τι έχω κάνει. Φανταζόμουν τη ζωή μου, ότι θα έκανα τη δουλειά μου σιγά σιγά αλλάδεν περίμενα να έρθει τόσο ξαφνικά και ωραία. Αντιμετώπισα την συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες ως κάτι που ήταν να γίνει. Το θέμα της αναγνωρισιμότητας δεν με τάραξε, το αντιμετώπισα ψύχραιμα και με χαρά».

«Μπορώ να καταλάβω τον ενθουσιασμό κάποιου αλλά το να με βγάζουν φωτογραφίες, χωρίς τη θέλησή μου με ενοχλεί, το έχω πει και έχω αντιδράσει».

«Είχα celebrity crush αλλά δεν θα πήγαινα να πάω να βγάλω φωτογραφία. Είχα δει έναν ηθοποιό στο Λονδίνο, που υποδύεται τον αδερφό του Τζον Σνόου στο Game of thrones αλλά δεν πήγα να του ζητήσω να βγάλουμε φωτογραφία. Ντρέπομαι να το κάνω. Αναγνωρίζω το θάρρος του κόσμου όταν έρχεται να βγάλουμε φωτογραφία, γιατί εγώ δεν θα το έκανα» πρόσθεσε, ακόμα, η Δανάη Μιχαλάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.

O ηθοποιός που αναφέρθηκε η Δανάη Μιχελάκη είναι ο Ρίτσαρντ Μάντεν ο οποίος στην επική σειρά Game of Thrones υποδυόταν τον μεγάλο αδερφό του Τζον Σνόου, Ρομπ Σταρκ που δολοφονήθηκε στον δεύτερο κύκλο της σειράς.