Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς πρέπει να ντύνεται μια μαμά, υποστηρίζει μια γυναίκα και φροντίζει να το μάθουν όλοι αυτό. Η Krysta Feth ανάρτησε στο TikTok την περασμένη εβδομάδα ένα βίντεο που προκάλεσε ανάμικτες αντιδράσεις, στο οποίο φαίνεται η ίδια με ένα στρινγκ μπικίνι, την ώρα που κρατά το χέρι του μικρού γιου της.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών φαίνεται να σκύβει κάποια στιγμή μπροστά στην κάμερα, μια κίνηση που προκάλεσε οργή σε όσους είδαν το βίντεο. «Δεν υπάρχει κάποιο code dress για τη μητρότητα», δήλωσε η ίδια στο αμφιλεγόμενο βίντεό της, το οποίο συγκέντρωσε 5 εκατομμύρια views.

Η ίδια εξήγησε ότι είναι αφιερωμένη και προσγειωμένη μητέρα και ότι οι επιλογές των ρούχων της δεν σχετίζονται με τις ικανότητές της ως γονιός. «Είμαι μια φυσιολογική μαμά και ολόκληρη η ύπαρξή μου περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά. Απλώς τυχαίνει να αισθάνομαι και απίστευτα άνετα με το σώμα μου».

@krysta_feth

I get a lot of comments about what kinda mom I must be dressed the way I do. I’m a homeschooling, crunchy, natural momma who’s built my entire existence around my children. I just also happen to be incredibly comfortable in my own skin 🤙🏼 #fyp #foryou #foryoupage #alberta #canmore #canada #mom #healthy #nodresscode #imnotcool

♬ original sound – forgotten00s

Η Feth μάλιστα υποστήριξε ότι το ντύσιμό της μπορεί να ενθαρρύνει τον μικρό γιο της να είναι πιο ανοιχτόμυαλος στο μέλλον. «Αμφιβάλλω ότι γιος μου θα σκεφτεί ποτέ να πει σε μια γυναίκα τι πρέπει να φορέσει. Έχει μαμά και τρεις αδερφές. Δεν είμαι για τον καθένα και δεν με νοιάζει να είμαι».

Παρά το γεγονός ότι η ίδια νιώθει απίστευτα άνετα με την επιλογή της, δεν ήταν λίγα τα σκληρά σχόλια που δέχτηκε κάτω από το βίντεο που ανάρτησε, σύμφωνα με τη New York Post.

«Το μέγεθος της προσοχής που χρειάζεσαι είναι πολύ πολύ θλιβερό, φίλη», έγραψε κάποιος. «Δεν είναι κακό να έχεις και λίγο επίπεδο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Κάποιοι πάντως την υποστήριξαν, λέγοντας ότι είναι δικαίωμά της να φοράει ό,τι θέλει. «Μαθαίνεις τα παιδιά σου να νιώθουν άνετα με το σώμα τους και να έχουν αυτοπεποίθηση. Προχώρα όπως είσαι, μαμά».