Ατύχημα, ευτυχώς όχι σοβαρό, είχε χθες (23/11) ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος και την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης (24/11) η Δανάη Μπάρκα στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη». Ο μάγειρας, την Πέμπτη, βρέθηκε κανονικά στο πόστο του στο «Πάμε Δανάη» και λίγο πριν ξεκινήσει η ενότητα της μαγειρικής, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το τι συνέβη.

«Παραλίγο να σε χάσουμε;» τον ρώτησε η Δανάη Μπάρκα με τον μάγειρα να απαντά πως: «Εντάξει μωρέ, συμβαίνουν αυτά».

«Συμβαίνουν αυτά;» ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια.

«Πέρα από την πλάκα, πρέπει να προσέχουμε. Αν βρέχει, να φοράμε κράνος και να προσέχουμε τα μηχανάκια» αποκρίθηκε ο Τίμος Ζαχαράτος.

«Είχε ατύχημα χθες η αγάπη μας, τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά όλα καλά» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Το μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής

Ο Τίμος Ζαχαράτος μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έλαβε πολλά μηνύματα από θαυμαστές του που τον ρωτούσαν τι συνέβη. Ο μάγειρας θέλησε να τους απαντήσει και έγραψε σε instastory του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Καλησπέρα σε όλους! Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος της εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που συνέβη εχθές το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά από το εστιατόριο, πηγαίνοντας προς το σπίτι. Κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει, με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα, να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα. Προσέχτε τους εαυτούς γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!».