Προσκλεκλημένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο MEGA ήταν το πρωί της Κυριακής, η Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δυσκολεύεται να κάνει μία ουσιαστική σχέση, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνει μόνη της αρκετό καιρό.

«Δεν είμαι η κατάλληλη να μιλήσω για τις σχέσεις, γιατί δεν έχω κάνει πολλές στη ζωή μου. Αναγνωρίζω τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά νομίζω πως το βασανίζουμε στο μυαλό μας παραπάνω από όσο θα έπρεπε, γι’ αυτό δυσκολευόμαστε», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο χαρακτήρας. Στην αρχή όλοι κοιτάμε την εμφάνιση. Στον κάθε άνθρωπο αρέσει κάτι διαφορετικό. Αν ένας όμορφος άνδρας δεν έχει ωραίο χαρακτήρα, ασχημαίνει στα μάτια μου. Από κει και πέρα η σχέση γίνεται απαιτητική και χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να συνεχίσεις να θες τον άλλο. Να ταιριάξουμε, να υπάρχει θέληση, να έχουμε κοινή πορεία, αυτά είναι τα βασικά, δεν είναι αγώνας δρόμου μια σχέση» τόνισε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα εξήγησε πως έχει πολλά χρόνια να συνάψει σχέση με κάποιον: «Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή».