Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον «κύριο Playboy», Χιου Χέφνερ. Μετά την παραδοχή από το 42χρονο, σήμερα, κουνελάκι Χόλι Μάντισον ότι το σεξ με τον Χέφνερ ήταν μια αγγαρεία που τα κορίτσια προσπαθούσαν να αποφύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποκαλύπτεται ένα από τα αγαπημένα… προϊόντα που χρησιμοποιούσε στο σεξ ο μεγαλοεκδότης και δημιουργούσε προβλήματα υγείας στα κουνελάκια: το baby oil!

Η Μάντισον ήταν μία από τις βασικές φιλενάδες του mr playboy στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και ,όπως ισχυρίστηκε, ο μεγιστάνας με τις βελούδινες ρόμπες είχε το baby oil ως βασικό συστατικό των συνευρέσεών τους. «Ο Hef χρησιμοποιούσε baby oil ως λιπαντικό. Δεν το συνιστώ. Προκαλεί κολπικές λοιμώξεις, είναι αηδιαστικό, δεν ξέρω τι κόλλημα είχε με το λάδι» λέει στο podcast «Girls Next Level» το οποιο κάνει με την 48χρονη Μπρίτζετ Μάρκουαρντ.

«Είχα συνεχώς ερεθισμούς γιατί το προϊόν ρίχνει το pH, οπότε ο κόλπος σου παθαίνει διαρκώς λοιμώξεις» προσθέτει. Και συνεχίζει: «Θυμάμαι ότι μίλησα στον γυναικολόγο μου για το θέμα και στη συνέχεια είπα στον Hef: “Πρέπει να σταματήσεις να χρησιμοποιείς baby oil. Δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω”. Μάλιστα του έλεγα ότι ο γυναικολόγος συμφωνούσε μαζί μου, και εκείνος διαφωνούσε και έλεγε: “Λοιπόν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν baby oil στα μωρά”. Του απαντούσα “ναι στο δέρμα τους, όχι εσωτερικά, δεν πρέπει να το βάζεις εκεί”».

Κάποια στιγμή η Μάντισον άρχισε να αρνείται να βάζει baby oil αναφέρει η New York Post. O μεγιστάνας όμως έβρισκε τρόπο να συνεχίζει να το κάνει. «Μου είπαν ότι όταν έλεγα όχι εκείνος έβαζε το λάδι στο χέρι του και μετά στον κόλπο μου όταν ήμουν πλάτη σε εκείνον οπότε δεν μπορούσα να δω ότι το έκανε» εξήγησε.

“Αυτό είναι τόσο βρώμικο, τόσο βίαιο και τόσο αηδιαστικό. Το είχα ξεχάσει για πολύ καιρό, αλλά για κάποιο λόγο μου το θύμισαν και με έκανε να θυμώσω ξανά» ανέφερε.

Μια επιστημονική μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της Μάντισον σχετικά με τη χρήση του βρεφικού λαδιού που οδηγεί σε μεγαλύτερη πιθανότητα μολύνσεων από ζυμομύκητες. Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι το baby oil -και οποιαδήποτε άλλα έλαια- σπάνε εύκολα τα προφυλακτικά σε μόλις 60 δευτερόλεπτα.

Οι ισχυρισμοί για το baby oil έρχονται να προστεθούν σε έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκαλύψεων από το podcast που λένε ότι ο Hefner είχε μια «μαύρη βίβλο» την οποία φέρεται να χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί πολλά από τα κουνελάκια του. «Στη μαύρη βίβλο έγραφε διάφορα πράγματα όπως το πότε μας έδινε λεφτά για να μην ζητήσουμε δεύτερη φορά, ή με ποια κοιμόταν και πότε».

Διαβάστε στο Newsbeast ποιος ήταν ο άνθρωπος που γέμισε τον κόσμο κουνελάκια