Η Κρίστεν Στιούαρτ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην νέα ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Τα εγκλήματα του μέλλοντος», ενώ σχολίασε τα γυρίσματα που έγιναν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ίδια, η επίσκεψη έγινε την χειρότερη περίοδο, λόγω των πυρκαγιών που ήταν σε εξέλιξη, όμως διευκρίνισε πως το κλίμα της Αθήνας ήταν ευχάριστο, παρά το δυσάρεστο γεγονός.

«Ήρθα τη χειρότερη περίοδο, δεν ήταν εύκολο για τους ανθρώπους, καθόλου διασκεδαστικό. Εκτός από τις πυρκαγιές όμως, που ήταν κάτι απαίσιο και τόσο θλιβερό, περάσαμε υπέροχα. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να δουλεύει κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σχετικά με την νέα ταινία, είπε ότι «η ταινία είναι καυτή και ήταν όμορφα που είχε τόση ζέστη στην Αθήνα εκείνη την περίοδο. Η γυναίκα που υποδύομαι θέλει απλά να είναι καλή στη δουλειά της και ζει σε έναν κόσμο, όπου όλοι νιώθουν μουδιασμένοι, σαν να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σώματός σου, του μυαλού σου, της ψυχής σου. Είναι σαν να έχουμε βρεθεί όλοι σε μια φάση αναισθησίας».