Αυλαία έριξε το Όλα Γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα με τη συγκίνηση να κυριαρχεί στο πλατό. Το λόγο πήρε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Αυτή ήταν η ομάδα μας και με μερικούς αργήσαμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο…. Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά»

Στη συνέχεια η Ναταλί Κάκκαβα συμπλήρωσε από τη μεριά της: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ.

Αφροδιτάρα μου βρήκα στο πρόσωπό σου την αδερφή που δεν είχα ποτέ. Ένα πρόσωπο δυναμικό, μαχήτρια που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της. Γιατί έχεις ακούσει κι εσύ πάρα πολλά… Σου εύχομαι τα καλύτερα. Δημητράρα μου γνωρίζοντας σε κατάλαβα γιατί όσοι σε γνωρίζουν, σε αγαπούν. Όλοι έχουν να πούνε έναν καλό λόγο, κυρίως όταν σε γνωρίζουν από κοντά».