Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης (13/7) η Δήμητρα Αλεξανδράκη και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι που, μάλιστα, κάλλιστα που θα μπορούσε να θεωρηθεί γαμήλια δεξίωση καθώς η όλη διακόσμηση θύμιζε τραπέζι γάμου.

Το μοντέλο και Instagrammer έκλεισε τα 32 της χρόνια και γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους της φίλους σε καλοκαιρινό τοπίο, μιας και το σκηνικό ήταν ένας εντυπωσιακός κήπος με πισίνα.

Η ίδια είχε προσλάβει catering για να ετοιμάζει φαγητά καθ’ όλη τη διάρκεια του γλεντιού, τα οποία τοποθετούσαν σε ένα τεράστιο και μακρόστενο τραπέζι σαν μπουφέ, ενώ παντού γύρω γύρω είχε βάλει φωτάκια και οπτικά εφέ, κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο grande και ιδανική για φωτογραφίες.

Ο κήπος γέμισε με μεγάλα τραπέζια δεξιώσεων ντυμένα με λευκά τραπεζομάντηλα, με λευκές καρέκλες, ενώ και η τούρτα που είχε επιλέξει ήταν λευκή με χρυσές λεπτομέρειες και έξι ολόκληρους ορόφους που μόνο με γαμήλια μπορεί να συγκριθεί.

Μεταξύ των καλεσμένων του πάρτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη, ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη παρά τις… φήμες περί χωρισμού τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον σύντροφό της και νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα, η Στέλλα Μιζεράκη και ασφαλώς ο μέλλων σύζυγος της εορτάζουσας, Δημήτρης Κ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέλεξε ένα μεταλιζέ μίνι φόρεμα με χάντρες. Το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς χόρεψε από Ελένη Φουρέιρα και Αντώνη Ρέμο μέχρι κρητικά παραδοσιακά τραγούδια.

Την Πέμπτη (14/07) η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύνολο φωτογραφιών και βίντεο με τα highlight της γιορτινής βραδιάς.