Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένη η Βαλέρια Κουρούπη το μεσημέρι της Δευτέρας (06/06) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φαινόμενο του body shaming το οποίο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται αφόρητο για πολλούς ανθρώπους λόγω των αρνητικών σχολίων που φοβούνται ότι θα ακούσουν.

«Βλέπω ανθρώπους γύρω μου και φίλους μου που ζορίζονται. Λένε ότι δεν αγαπάνε το καλοκαίρι, γιατί τότε κρίνεσαι. Πέρα από την ομορφιά έχει και μια γύμνια, βγάζουμε τα χεράκια μας και τα ποδαράκια μας έξω. Βγαίνει ο κόσμος και κρίνει των ανθρώπων το “είναι” από την πρώτη οπτική εντύπωση. Μου φαίνεται αδιανόητο» είπε μεταξύ άλλων η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε αντιμετωπίσει το άγχος της εξωτερικής εμφάνισης καθώς ήταν παχουλό παιδί κάτι το οποίο ήταν εντελώς αντίθετο από τα πρότυπα που επέβαλαν τα περιοδικά.

«Εγώ θυμάμαι μικρή να ξεφυλλίζω τα περιοδικά και να με πιάνει απελπισία. Ήμουν και ένα πιο παχουλό παιδί και με έπιανε απελπισία που έβλεπα ότι με το μαγιό πρέπει να είσαι έτσι. Δεν έβλεπα καμιά φωτογραφία ενός κανονικού ανθρώπου» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.