Το όνομα της δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ, Καμίλ Βάσκεζ, απασχολεί τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου τα τελευταία 24ωρα μετά το «σφυροκόπημα» στην πρώην σύζυγο του ηθοποιού Άμπερ Χερντ στη δικαστική αίθουσα στη Βιρτζίνια, όπου εκδικάζεται η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κι ενώ απέναντι στην Άμπερ Χερντ η 37χρονη δικηγόρος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως επιθετική την ώρα της κατάθεσης της ηθοποιού, απέναντι στον 58χρονο Τζόνι Ντεπ έχει δείξει μια άλλη, πιο γλυκιά πλευρά. Ειδικός στη γλώσσα του σώματος υποστηρίζει πως οι αλληλεπιδράσεις τους παρουσιάζουν τον Ντεπ ως έναν «ρομαντικό ήρωα» από ταινία.

Στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, η Βάσκεζ εμφανίζεται να χαμογελά στον Ντεπ, δείχνοντάς του τη στήριξή της, ενώ ιδιαίτερα σχόλια προκάλεσε η αγκαλιά της στον ηθοποιό μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Τζόνι Ντεπ

Ορισμένοι θεωρούν πως είναι ζευγάρι, με την ίδια τη Βάσκεζ να μην σχολιάζει τις φήμες, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος που επικαλείται η NY Post υποστηρίζει πως οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού είναι πιθανότατα κατασκευασμένες σε μια προσπάθεια να κάνουν τον Ντεπ να φανεί πιο «μαλακός» και πιο αρεστός – σχεδόν σαν «ρομαντικός ήρωας» από ταινία.

Τζόνι Ντεπ

«Φαίνεται σαν φλερτ αλλά μάλλον αυτό είναι το θέμα», λέει η ειδικός Judi James στην Daily Mail. «Η συμπεριφορά της στο δικαστήριο βάζει τον Ντεπ πίσω στον ρόλο του ρομαντικού ήρωα. Για τους πιστούς θαυμαστές του Ντεπ, αυτές οι δραματικές τελετουργίες θα φαίνονται σαν επικύρωση: Αν αυτή η έξυπνη, όμορφη γυναίκα πιστεύει ότι είναι ΟΚ, τότε ίσως είναι, θα είναι το υπονοούμενο μήνυμα».

Η φωτογραφία με τη Βάσκεζ να αγκαλιάζει τον Ντεπ στο δικαστήριο έκανε τον γύρο των social media, όμως η James πιστεύει ότι όλα είχαν σχεδιαστεί για τις κάμερες. Την ίδια ώρα, ο Τζόνι Ντεπ έχει καταγραφεί να της τραβά την καρέκλα για να καθίσει και να της ψιθυρίζει στο αυτί. Οι ενέργειες αυτές κάνουν τον ηθοποιό να φαίνεται ευγενικός και γοητευτικός – σε αντίθεση με τον βίαιο άνθρωποι που η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ περιγράφει στη δικαστική αίθουσα.

Τζόνι Ντεπ

Την ίδια ώρα, υποστηρίζει πως η επιθετική εξέτασης της Χερντ από τη Βάσκεζ ήταν επίσης σκόπιμη, υποστηρίζοντας ότι «μια δροσερή, έξυπνη και γεμάτη αυτοπεποίθηση» γυναίκα ρίχνει επιπλέον σκιές στους ισχυρισμούς ότι ο Ντεπ ήταν κακοποιητικός.