Για τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή από την προβολή του πρώτου επεισοδίου και τις φήμες πως η σειρά θα ολοκληρωθεί στον έναν κύκλο, μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Ο ηθοποιός διέψευσε πως η σειρά κόβεται τονίζοντας ότι: «Αυτά τα γράφουν άσχετοι, από μόνοι τους. Το κανάλι δεν έχει καμία ενημέρωση τέτοια, το κανάλι μας έχει δώσει το πράσινο φως και προχωράμε ακάθεκτοι. Δεν μας επηρρεάζει τίποτα από όλα αυτά. Κι αυτά τα #MeToo, “ΣιΤου” και “ΨιΤου”, αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ»

«Δεν αλλάζει καθόλου το χιούμορ»

Αλλάζει το χιούμορ ανάλογα με την εποχή; «Δεν αλλάζει καθόλου το χιούμορ. Ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω» απάντησε ο Γιάννης Καπετάνιος ο οποίος επί σειρά ετών είναι συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή.

«Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν. Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταΐζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Γιάννης Καπετάνιος.