Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τα κιλά που έχασε όταν βρισκόταν στη «Φάρμα» μίλησε η Σάσα Μπάστα, η οποία αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της.

«Στη Φάρμα έχασα 12 κιλά. Είμαι στη φάση που θέλω να πάρω κιλά. Όταν με είδατε να λιποθυμάω, έπαθα διάτρηση στομάχου. Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω. Έπαιρνα μια πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί» είπε στο Πρωινό η Σάσα Μπάστα.

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό» ανέφερε.

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τις επικρίσεις που δέχθηκε για το μαγιό που φορούσε στο παιχνίδι και αναρωτήθηκε: «όταν γίνεσαι μητέρα, παύεις να είσαι γυναίκα;». «Με κατέκριναν πάρα πολύ, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι έπρεπε να φοράω όταν κάναμε μπάνιο».

Η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της: «Ο πατέρας μου έχει πεθάνει, πριν από 3 χρόνια όταν ήμουν έγκυος. Δεν το έμαθα ποτέ. Το έμαθα μετά από 2 μήνες. Η οικογένειά του με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες μετά, όταν ήθελαν λεφτά για όλα τα περαιτέρω. Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του, ούτε τη μαμά μου, ούτε τον αδελφό μου. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά» συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα.