Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, από την στιγμή που αποχώρησε από την τηλεόραση.

Η ίδια είπε ότι κάνει τέσσερις δουλειές για να στηρίζει τα άτομα που έχει δίπλα της, ενώ αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να μπει ξανά στη τηλεόραση.

«Δεν μπορούσα να αφήνω το μωρό όλη την ημέρα μόνο του. Προτίμησα να κάνω διακοπή της δουλειάς στην τηλεόραση. Μετά που προσπάθησα να ξαναμπώ στην τηλεόραση και να κάνω δουλειές, έμπλεξα με άσχημες καταστάσεις. Μου έλεγαν “όταν αποχωρήσεις από την τηλεόραση είναι δύσκολο να ξαναμπείς. Τώρα πια δεν έχεις μια ροή, έχεις μείνει πίσω”. Θέλω να πιστεύω ότι οι τηλεπωλήσεις δεν είναι κάτι τόσο πια αρνητικό. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύει κάποιους να μου κάνουν κάποιες προτάσεις για εκπομπή. Όταν μπορείς να πείσεις τον άλλον να αγοράσει, σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το συμβόλαιο δεν ίσχυε και δεν πληρώθηκα καν τους επτά μήνες που δούλεψα εκεί. Άρχισα να προσπαθώ να τραγουδήσω ξανά για να πάρω μεροκάματο. Ήταν εκείνη η εποχή που προσπάθησα να βρω δουλειά στην τηλεόραση και οι πόρτες ήταν κλειστές, πέρασα δύσκολα μέχρι να πουληθεί το σπίτι. Δεν είχα ποτέ ανθρώπους δίπλα μου να με βοηθήσουν οικονομικά , γιατί ποτέ δεν το ζήτησα. Αυτή τη στιγμή κάνω τέσσερις δουλειές, για να μπορώ να στηρίζω και τους δικούς μου».