«Δεν ήταν το όνειρό μου να κάνω τηλεπωλήσεις, αλλά είναι μια πολύ ωραία δουλειά, αξιοπρεπής και νομίζω πως την κάνω καλά».

Αυτό τόνισε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» του Mega. Η παρουσιάστρια σήμερα ασχολείται με την αναπαλαίωση των επίπλων και έχει διαμορφώσει το χώρο στο σπίτι της ώστε να μπορεί να κάνει αυτό που της αρέσει.

«Θα ομολογήσω κάτι. Σε κάποιες δύσκολες φάσεις το σκέφτηκα με πικρία: κοίταξε να δεις, όλες κάνουν παιδιά και μαζί με τα παιδιά συνεχίζουν την καριέρα τους. Όμως εγώ δεν είχα επιλογή. Αν γυρίσω στο τότε που είχα το μωρό μου στην αγκαλιά, είχα πάθει μια αρρώστια, δεν μπορούσα να το αφήσω», εξομολογήθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση.

«Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ»

«Αν δε με χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθώ» τόνισε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και πρόσθεσε: «Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ και με λένε Μαίρη. Αν την πάθω την ζημιά με έναν άνθρωπο, ο οποίος μπορεί πραγματικά να είναι κοντά μου και να κάνει την καθημερινότητά μου πιο όμορφη, πιο χαρούμενη, πιο εύκολη, εδώ είμαι. Για να σας δω».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.