Καινούργια ζωή στο χωριό του έχει ξεκινήσει ο Παύλος Χαϊκάλης εδώ και λίγο καιρό. «Εχω φύγει από την Αθήνα εδώ και ένα μήνα και κάτι και βρίσκομαι στο Κατάκολο Ηλείας. Εδώ και καιρό είχα πάρει την απόφαση να φύγω και να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με τα γεγονότα, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα.

«Έχω πρόταση για το καλοκαίρι και έχει γίνει μια συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι» είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός αναφερόμενος στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Τώρα βρίσκομαι ήδη σε πρόβες, γιατί έγινε ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο Ηλείας, σε ένα ερασιτεχνικό θίασο. Ήταν μια έτοιμη δουλειά αλλά υπήρξε ένα ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Έτσι, συμμετέχω για να μην διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον για 15 ημέρες. Όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ πέρα. Θα παίξω δηλαδή με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Πολύ ωραίο θα έλεγα αυτό το γεγονός και είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα» συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το ΣΕΗ

Στις φήμες που τον θέλουν να διαγράφεται από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την περασμένη εβδομάδα.

«Αυτό είναι αληθές, γράφτηκα μόλις πέρσι στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Κατ’ αρχάς ήθελα να γραφτώ στο σωματείο γιατί δεν ήμουν γραμμένος. Είχα διαγραφεί γιατί είχα να πληρώσω πάρα πολλά χρόνια και γενικότερα δεν συμμετείχα στις διαδικασίες. Οι προσπάθειες που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν η αιτία να σκεφτώ την επανεγγραφή μου. Προέκυψαν τα διάφορα γεγονότα και μετά τα γεγονότα, ζήτησα εγώ την εγγραφή μου στο Σωματείο για να περάσω από το Πειθαρχικό και να ζήσω όλη αυτή τη διαδικασία η οποία θα αναδείξει το μέγεθος της αλήθειας» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Π. Χαϊκάλης: Θα διαγραφεί από το ΣΕΗ; - Τι απαντά

«Θα μπορούσα να μην είμαι γραμμένος στο Σωματείο και να μην εκδικαστεί καθόλου η υπόθεση από το Σωματείο. Αλλιώς υποτίθεται ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί. Επειδή εμένα η έννοια της παραγραφής δεν μου ταιριάζει, πήγα για να περάσω από το Πειθαρχικό για να τεθώ στη διάθεση του για να συζητηθεί όλη η υπόθεση, καθώς επίσης και προχώρησα στις ανάλογες μηνύσεις για να αποδειχθεί η καθαρότητα των πραγμάτων. Αυτό νομίζει ότι δείχνει ότι δεν φοβάμαι τίποτα και ότι προσπαθώ να διαλευκάνω την υπόθεση σε όλες αυτές τις κατηγορίες που διαβάζω μέσα από τα social media» εξήγησε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.