Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Αθανασίου το πρωί της Τρίτης (15/02) όπου σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη.

«Πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους η δίκη, να μπορεί να γίνει καλά, γιατί υπάρχει ένα περίεργο κλίμα και είναι λίγο σαθρά τα πράγματα. Αν λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, σαφώς θα φτάσει μέχρι τέλος η υπόθεση. Στην υπόθεση αυτή (σ.σ. Λιγνάδη)  μπορεί να εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι άνθρωποι, μπορεί να είναι κυκλώματα που διακινούν ασυνόδευτα παιδιά, να υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να διασκεδάσουν με αυτό. Δεν το ξέρω, λέω όμως, ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Άλλο προσπάθησε να πει ο Σάκης Ρουβάς»

«Ατυχείς» χαρακτήρισε ο Μάριος Αθανασίου τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά ο οποίος παρομοίασε την παιδεραστία με την τοξικοεξάρτηση. «Ήταν ατυχείς οι δηλώσεις του, ότι άλλο προσπάθησε να πει, να βάλει σε μια άλλη βάση τα πράγματα, με καλή πρόθεση το βλέπω, αλλά δεν είναι κατάλληλο το timing, την στιγμή της δίκης να μιλάς για αυτό, όταν υπάρχουν τέσσερα θύματα. Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Σάκης, δεν το λέω υποτιμητικά. Δεν θέλω να σχολιάζω τι λένε άλλοι, γιατί δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το λέει… Θέλει να επηρεάσει κάτι, έχει σκοπό, δεν έχει, γιατί το λέει; Αυτό δεν μπορώ να ξέρω, γιατί ο καθένας λέει ότι λέει» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.