Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας το μεσημέρι της Πέμπτης (03/02) στην ΕΡΤ2. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε μεταξύ άλλων για ένα σήριαλ της ΕΡΤ το οποίο είχε «εκτοξεύσει» την τηλεθέαση πριν από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την σειρά «Ιερόσυλοι» η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ2 το 1983.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Οι Ιερόσυλοι είχαν κάνει τηλεθέαση 92% και δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Έτσι είχα πάρει το πρώτο μου αυτοκίνητο. Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν το έχει γιατί είναι και λίγο αμαρτωλή σε αυτά. Τα πρώτα μας σίριαλ εξαφανίστηκαν».

«Όταν παιζόταν το σίριαλ και είχα μια πολύ δύσκολη σκηνή αυτοκτονίας, η σκηνή αυτή κάηκε και την ξαναγυρίσαμε μετά από ενάμιση μήνα. Δυστυχώς όταν παίχτηκε το σίριαλ, τη βραδιά εκείνη, έγινε ένα μεγάλο blackout και κόπηκε το ρεύμα και η σκηνή της αυτοκτονίας παίχτηκε μόνο στη Μακεδονία. Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είχε πέσει μαύρο και η ΕΡΤ δεν το έπαιξε την επομένη, αλλά έπαιξε το επόμενο επεισόδιο στο οποίο εγώ δεν υπήρχα» θυμήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.