Η Μαντόνα είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της ποπ. Και σίγουρα αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι να καθηλώνει τους οπαδούς της με κάθε της εμφάνιση. Και σίγουρα ξέρει πώς να τραβά τα βλέμματα όταν πρόκειται για το περιεχόμενό της στο Instagram. Όπως έκανε πρόσφατα στο σούπερ σέξι κολάζ με την κόρη της.

Η Μαντόνα με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram σήκωσε τη φούστα της και ανέδειξε τα μαύρα εσώρουχά της στους 17,3 εκατομμύρια ακολούθους της, αστειευόμενη ότι «πρόκειται να γεννήσει».

Η 63χρονη βασίλισσα της ποπ πόζαρε ανάσκελα με τα πόδια της τοποθετημένα σαν να γεννά, σε ένα αφιέρωμα στον πίνακα της Φρίντα Κάλο «My Birth», όπως αποκάλυψε.

Ο πίνακας του 1932 είναι μια ζωντανή και βάναυσα ειλικρινής απεικόνιση μιας γυναίκας που γεννά. Η Μαντόνα έχει αυτό το έργο στη συλλογή της.

Η σειρά των Insta stories

Με μία σειρά από Insta stories η Μαντόνα εκτός από το ότι αστειεύτηκε ότι είναι έτοιμη να γεννήσει, ξάπλωσε στην πλάτη της και λύγισε τα πόδια της, μιμούμενη τις πόζες που φαινόντουσαν στις φωτογραφίες που κρέμονταν στον τοίχο πίσω της.

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Μαντόνα παρουσίασαν επίσης μια φωτογραφία της να τσεκάρει το τηλέφωνό της καθώς καθόταν με τα πόδια της ανοιχτά, και η λεζάντα να γράφει «birth of venus».

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα

Μια άλλη φωτογραφία με λεζάντα: «self obsession», έδειξε την τραγουδίστρια να βγάζει μια selfie ενώ σε ένα τρίτο insta story ηάπλωσε στο μπροστινό μέρος της, σταυρώνοντας τα χέρια της και κοιτάζοντας την κάμερα, καθώς προέτρεπε τους θαυμαστές της να «πουν τις προσευχές τους».

Η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα