Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς «Σκοτεινή Θάλασσα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» όπου μίλησε για το ρόλο τον οποίο υποδύεται αλλά και για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η νέα σειρά περιστρέφεται γύρω από την εξαφάνιση μίας κοπέλας, για την οποία βασικός ύποπτος είναι ο «Χρήστος Δελλής», που υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν έχει γίνει έγκλημα ή όχι. Η κοπέλα αγνοείται. Οι φήμες λένε ότι αυτός μάλλον της έχει κάνει κάποιο κακό. Ο ίδιος, όμως, δεν ξέρει αν είναι ο φονιάς, γιατί παράλληλα με διπολική διαταραχή έχει και μπλακ άουτ στη μνήμη. Μπαίνει και ο ίδιος σε ένα ντετεκτιβικό παιχνίδι για να ανακαλύψει αν της έχει κάνει κάποιο κακό».

«Μπήκα σχετικά μεγάλος στον χώρο»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου τόνισε πως: «μπήκα σχετικά μεγάλος στον χώρο. Δεν είμαι από τα παιδιά που από μικρή ηλικία αποφάσισαν να γίνουν ηθοποιοί. Το αποφάσισα στα 19. Τότε σπούδαζα μάρκετινγκ».

Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Ενοχές είχε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξαιτίας του ονόματος της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού.

«Με το που βγήκα από τη σχολή, δεν ήθελα με τίποτα να με συνδέουν με δουλειές της μητέρας μου» εκμυστηρεύτηκε.