Ο Λάκης Λαζόπουλος πραγματοποίησε τα εγκαίνια της δραματικής σχολής του και μίλησε στις κάμαρες για το νέο του εγχείρημα, ενώ απάντησε και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Είναι καθυστερημένα εγκαίνια, ήταν να γίνουν πέρυσι. Το θέατρο θα στηριχθεί κυρίως σε νεανικές δυνάμεις. Αυτό το ξεκαθάρισμα που με έναν περίεργο τρόπο το κάνει η εποχή, δεν γίνεται παρά να το υπακούσουμε. Πραγματικά δεν μπορώ να παίζω για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στη συνέχεια απάντησε και για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν κάνει σάτιρα ο κύριος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Το lifestyle σχόλιο είναι τελείως άλλο πράγμα με την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί. Κάνει κάτι τελείως διαφορετικό αλλά αυτό που κάνει, το κάνει καλά.».

«Είμαι εντελώς αντίθετος με το να πηγαίνουν στα δικαστήρια τη σάτιρα», είπε ακόμα ο Λάκης Λαζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, λόγω της φημολογούμενης κόντρας του με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.