H Τζένιφερ Λόπεζ ανήρτησε τις τελευταίες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το τρέιλερ της ρομαντικής ταινίας που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson) και τον Maluma δίνοντας μία μικρή γεύση…

Σύμφωνα με την υπόθεση, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας υποδύεται μία σούπερ σταρ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον μουσικό ονόματι Bastian. Την τελετή θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια μάτια θαυμαστών τους και θα μεταδοθεί σε πολλές πλατφόρμες.

Όταν η Kat (Λόπεζ) μαθαίνει, δευτερόλεπτα πριν από τον γάμο, ότι ο Bastian την απάτησε με τη βοηθό της, καταρρέει στη σκηνή. Μέσα στο πλήθος ανταμώνει έναν άγνωστο με μία πινακίδα που γράφει «Παντρέψου με». Είναι καθηγητής μαθηματικών, και τον υποδύεται ο Όουεν Γουίλσον.

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο, όπως υποδηλώνουν ορισμένες ψευδείς αναρτήσεις «WTF» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναβοσβήνουν στην οθόνη, αλλά για έναν που λατρεύει τις ρομαντικές κομεντί είναι αν μη τι άλλο γλυκό όταν ο άγαμος μπαμπάς Charlie Gilbert (Wilson) γίνεται ξαφνικά σύζυγός της.

Ενώ και τα δύο μέρη φαίνεται να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι ένας παρορμητικός γάμος με έναν άγνωστο μπορεί να μην οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη συνέχεια, οι ρομαντικές κομεντί έχουν διδάξει κάτι στους απελπιστικά συναισθηματικούς: Ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο πιθανό να κάνει ένα ζευγάρι να ερωτευτεί από το να προσποιείται ότι είναι ερωτευμένο. Αλλά οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν για να δουν αν αυτό το… μότο θα ισχύσει και αυτή τη φορά.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bobby Crosby, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κατ Κόιρο.

Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και μαζί μπορεί να ακούσει κανείς και το νέο της τραγούδι «On My Way».

Η ταινία «Marry Me» θα κάνει πρεμιέρα το 2022, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων.