Στο νέο επεισόδιο της Τσάρλι Σιν μανίας, αυτή τη φορά στο ανηλεές στόχαστρο μπήκε η Ριάνα, όταν αρνήθηκε να γνωρίσει την πορνοστάρ μνηστή του.

Το τακτ εξάλλου του ηθοποιού είναι γνωστό στα πέρατα της οικουμένης, γι’ αυτό και μας χάρισε άλλον έναν επικό καυγά, αυτή τη φορά μέσα σε εστιατόριο.

Και ναι, μιλάμε για τη μάχη του αιώνα!

Ο Τσάρλι και η μνηστή του λοιπόν συνάντησαν την ποπ αοιδό στο εστιατόριο Giorgio Baldi της Santa Monica. Και μέχρι εδώ όλα καλά. Ο Τσάρλι είχε βγάλει έξω τη σύντροφό του Brett Rossi για τα γενέθλιά της και ήταν, μέχρι το κακό συναπάντημα με τη Ριάνα, σε καλή διάθεση.

Και τότε άρχισαν οι χοροί: ο 48χρονος ισχυρίστηκε -από το πάντα αγαπημένο του Twitter- ότι διαμήνυσε στη Ριάνα να έρθει να γνωρίσει την καλή του και η τελευταία αρνήθηκε!

Εκείνος φυσικά δεν είχε πρόβλημα με την άρνηση της 26χρονης (και καλά!), μόνο που η Brett το πήρε βαρέως, γι’ αυτό και απελευθερώθηκε ο κακός εαυτός του Τσάρλι.

Ό,τι ακολούθησε στον λογαριασμό του στο Twitter ανήκει πλέον στην Ιστορία της κοινωνικής δικτύωσης και θα μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές. Αφού διαμαρτυρήθηκε λοιπόν ότι τόσο αυτός όσο και η μνηστή του δεν ήταν φαίνεται αρκετά καλοί για να καταδεχτεί η «πριγκίπισσα» (όπως τη χαρακτήρισε αρχικά, αν και αργότερα θα την περιέγραφε ως την «ηλίθια του Village») να τους γνωρίσει, αφού την έλουσε με τα γνωστά «γαλλικά» του, στο τέλος έφτασε να κάνει και πικρόχολα ενδυματολογικά σχόλια για την εμφάνισή της!

Ο… στιλίστας Τσάρλι καυτηρίασε τη «ροζ περούκα» και τη λευκή περιβολή της Ριάνα, ισχυριζόμενος με νόημα ότι οι Απόκριες (Halloween) έχουν περάσει, αλλά όπως και να ‘χει καλά κάνει η τραγουδίστρια και τσεκάρει τη μεταμφίεσή της δημόσια!

«Ήταν μεγάλη χαρά που ΔΕΝ σε συνάντησα», τιτίβισε ο Τσάρλι στο Twitter, λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν τίποτα κοινό όταν πρόκειται να σεβαστούν τους άλλους γύρω τους: «Υποθέτω ότι χρειαζόσουν αυτά τα 84 πολύτιμα δευτερόλεπτα για να φτιάξεις την κακή σου περούκα πριν εγκαταλείψεις το εστιατόριο».

Η Ριάνα περιορίστηκε να σχολιάσει κάτι για γριά βασίλισσα που ξέχασε τις πάνες της(!), μόνο και μόνο για να ξεσπάσει εκ νέου η οργή του μαινόμενου Τσάρλι: «Αγαπητή κυρία Rihan-, μα για στάσου, δεν υπάρχει επίθετο, εντάξει, αγαπητή R-, ξακάθαρα τα αγγλικά ΔΕΝ είναι η μητρική σου γλώσσα», για να συνεχίσει στον ίδιο τόνο, ευχαριστώντας που τον αναγνωρίζει ως γαλαζοαίματο και καλώντας τη να περιποιηθεί τα μπουντρούμια του κάστρου του με τους αρουραίους και τα φίδια!

Αμίμητος Τσάρλι-Ριάνα, σημειώσατε «άσο» καρφωτό…