Ο Ray J κάνει στην Kardashian το καλύτερο γαμήλιο δώρο του κόσμου

Τα κέρδη του από το sextape με τη νυφούλα ανήκουν πια στο νιόπαντρο ζευγάρι!


LIFESTYLE
8:40
21/05/2014
Ο Ray J κάνει στην Kardashian το καλύτερο γαμήλιο δώρο του κόσμου
2
loading

Πόσο εμπνευσμένο ήταν το δώρο του πρώην στο ευτυχές ζευγάρι δεν περιγράφεται!

Τι δώρο εξάλλου να κάνεις σε δυο ανθρώπους που τα έχουν όλα;

Στην περίπτωση του γάμου της Kim Kardashian με τον Kanye West, ο ράπερ Ray J βρήκε την ιδανική λύση: τα δικαιώματα από το sextape που είχαν σκαρώσει άλλοτε μαζί!

Και μιλάμε φυσικά για το ερωτικό ταινιάκι («KimKSuperstar») που εκτόξευσε την Kardashian στην κορυφή, το sextape που την ενθρόνισε στη θέση που είναι σήμερα. Και χωρίς τη βοήθεια του ερωτικού παρτενέρ της Ray J, όλοι ξέρουν ότι η Kim θα ήταν ακόμα και σήμερα παντελώς άσημη.

Ας μιλήσουμε όμως για το ποσό του γαμήλιου δώρου, γιατί κάποιες φορές το μέγεθος μετράει. Σύμφωνα με την πορνογραφική εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα της «ροζ» ταινίας, Vivid Entertainment, τα έσοδα για το πρώτο τετράμηνο του 2014 έχουν ως εξής:

Ιανουάριος: 6.135,60 δολάρια
Φεβρουάριος: 20.097,31 δολάρια
Μάρτιος: 9.674,76 δολάρια
Απρίλιος: 10.931,52 δολάρια
Σύνολο: 46.840,13 δολάρια

Και μιλάμε εδώ αποκλειστικά για το μερίδιο του Ray J, καθώς αντίστοιχο μηνιαίο εισόδημα καθαρίζει και η ερωτική παρτενέρ του Kim! Κι όλα αυτά από ένα κακοφωτισμένο sextape που μετρά ήδη εφτά χρόνια ζωής, το οποίο -αν πιστέψουμε τη Vivid Entertainment- έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δολάρια!

Περιμένετε όμως, έχει κι άλλο: ο Ray J ισχυρίστηκε ότι αν η Kim δεν αποδειχτεί την ευγενική του χειρονομία ως γαμήλιο δώρο, τότε θα παραχωρήσει το μερίδιό του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Σωστός ήρωας ο τύπος…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nikman1972

    Αναρωτιέμαι τα παιδιά σας που θα ζήσουν δίπλα σας γνωρίζοντας πως βγάλατε τόσα χρήματα με τέτοιο τρόπο, τι θα αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους για να ζήσουν?

    1. avatar xaroula

      Θα ακολουθήσουν τα βήματα τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει