Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» αποκάλυψε ότι ζηλεύει κάποια παιδιά από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, ενώ έδωσε την απάντησή του στην ερώτηση αν τελικά το show είναι στημένο.

Για ποιο λόγο ένας καλλιτέχνης όπως εκείνος, που θεωρείται «νούμερο ένα» στο χώρο του, αποφάσισε να πει το «ναι» σε ένα talent show;

«Καταρχήν, δε θεωρώ ότι είμαι νούμερο ένα. Γιατί το νούμερο ένα είναι λίγο παραπάνω από το μηδέν (γελάει). Πάντα κρυφοκοίταζα την τηλεόραση, όπως οι ηθοποιοί έχουν το ψώνιο να τραγουδάνε, έτσι κι εμείς έχουμε το ψώνιο να παίζουμε κάπου. Ξέρετε πόσες φορές, έχω πει στον φίλο που τον Πέτρο Φιλιππίδη, να με βάλει κάπου; Σε μία γωνία έστω!».

Ποια είναι η ομάδα που φοβάται περισσότερο στο Voice; «Πιστεύω ότι εγώ έχω την καλύτερη ομάδα! Ο κόσμος θα κρίνει όμως ποιος θα είναι ο νικητής. Αλλά για να απαντήσω κιόλας, όντως ζηλεύω κάποια παιδιά από την ομάδα του Μιχάλη».

Τι απαντάει σε αυτούς που ισχυρίζονται πως το σόου είναι στημένο, στηριζόμενοι σε στιγμές του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα όταν ο ίδιος ήταν ο μόνος στις blind auditions που πάτησε το κουμπί και επέλεξε τη Βέρα Μπούφη (η οποία είναι ανιψιά της Άννας Βίσση και δουλεύει μαζί τους στο Pantheon);

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Η ελευθερία του άλλου όμως, τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική μου. Από τη στιγμή που δεν αγγίζεις την ελευθερία μου, έχεις δικαίωμα να κάνεις και να πεις ό,τι θέλεις».