Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τους έρωτες που έζησε, τους χωρισμούς της και πως τους αντιμετώπισε. Παραδέχτηκε ακόμη ότι μετάνιωσε για τις σέξι φωτογραφίσεις που έκανε στο παρελθόν και σχολίασε το ενδεχόμενο ενός γάμου. Εκτός αυτών, αποκάλυψε ότι ψήφισε τον πρώην σύντροφό της Ησαΐα Ματιάμπα στον τελικό του Dancing With The Stars.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Όμως δε θα το έκανα ποτέ ξανά. Δεν αισθάνθηκα όμορφα με αυτό που είδα. Δεν ένιωσα περήφανη για τον εαυτό μου. Ντράπηκα», είπε στο «ΕΓΩ Weekly» αναφορικά με τις σέξι φωτογραφίσεις της.
Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε και για τις παιδικές της αναμνήσεις. «Ο μπαμπάς μου ήταν καπετάνιος και έλειπε συχνά. Η μαμά μου έμενε μόνη της για μεγάλα διαστήματα και αυτό την έκανε υπερπροστατευτική. Ακόμα και ένας καφές με φίλους φάνταζε στο μυαλό της τρομακτικό. Ποτέ δεν έκανα ακρότητες. Αλλά πάντα φοβόταν!» απάντησε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις της όταν χωρίζει: «Βέβαια και κλαίω! Σε όλους μου τους χωρισμούς κλαίω. Ακόμα κι αν πρόκειται για δική μου επιλογή», ενώ στη συνέχεια απάντησε αν έχει εντοπίσει ποτέ σε κάποιον σύντροφό της την πατρική φιγούρα: «Ναι. Οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν καλά παιδιά!».

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει πει ποτέ σε κάποιον σύντροφό της ότι θέλει να τον παντρευτεί: «Ίσως. Πάνω σε έκρηξη ενθουσιασμού!», ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου ανέφερε: «Δεν μου αρέσει ως τελετή. Θα ήθελα να κάνω ένα ωραίο πάρτι και να καλέσω όλους μου τους φίλους».

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για το DWTS και παραδέχτηκε ότι: «Κάθε χρονιά μου γίνεται πρόταση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα λόγω έλλειψης χρόνου!», ενώ σχετικά με ποιον από τους δύο φιναλίστ ψήφισε στον μεγάλο τελικό του χορευτικού show είπε: «Τον Ησαΐα φυσικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Κατερίνα δεν ήταν εξαιρετική».